31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialMarea Britanie: Opt romi au ocupat ilegal locuinţa unei femei, ofiţer la...

Marea Britanie: Opt romi au ocupat ilegal locuinţa unei femei, ofiţer la Imigrări

Opt romi au ocupat ilegal casa unei femei din Leytonstone, Marea Britanie, neştiind că aceasta este chiar ofiţer la Imigrări şi au întâmpinat-o cu o sticlă de vin, în vreme ce femeile purtau hainele ei, relatează This Is London, preluat de Mediafax.

Julia High (55 de ani) a fost plecată trei zile de acasă, fiind anunţată de vecini că în locuinţa ei s-au stabilit ilegal mai multe persoane.

Întorcându-se la locuinţa ei, femeia a găsit opt romi în casă, care insistau că au închiriat legal proprietatea, arătându-i chiar şi un contract de închiriere.

Romii, de origine română, au găsit în casă o sticlă de vin şi au invitat-o pe proprietară să bea un pahar cu ei. Aceştia le spuseseră vecinilor că au închiriat casa de la fiul proprietarei.

Totodată, femeile erau îmbrăcate în hainele proprietarei şi cu toţii se strânseseră în jurul mesei acesteia din sufragerie, unde mâncau din farfuriile ei şi beau vin din paharele sale.

„Au spus că eram moartă şi că fiul meu le-a închiriat casa. Sunt foarte vie, necăsătorită şi nu am un fiu”, a spus femeia, care este chiar ofiţer la Imigrări.

Romii au fost evacuaţi de autorităţi, însă casa femeii a rămas în condiţii foarte proaste, după ce aceştia au produs pagube în bucătărie şi în baie.

De asemenea, când au plecat, romii i-au golit frigiderul şi congelatorul, i-au luat o parte din haine, un computer şi camere foto digitale.

De atunci, romii au găsit o altă casă pe care s-o ocupe ilegal în oraş, profitând de faptul că proprietarul nu este acasă.

Conform legislaţiei britanice, cei mai mulţi ocupanţi ilegali nu pot fi puşi sub acuzare dacă proprietarii caselor nu dovedesc faptul că aceştia au intrat prin efracţie.

Cele mai citite

Irlanda amendează Meta cu 91 de milioane de euro pentru o încălcare a datelor din UEDublin, IRL – 27 septembrie 2024, ora 11:51

Un regulator irlandez care ajută la supravegherea protecției datelor în Uniunea Europeană a anunțat vineri că a amendat Meta, compania deținătoare a Facebook, cu...

A venit vestea! Cât va fi suspendat Drăgușin după roșul încasat cu Qarabag

Fundașul român Radu Drăgușin a fost suspendat pentru o etapă după eliminarea sa din meciul cu Qarabag în Europa League, un verdict mai blând...

Un puști-minune din Brazilia și-a anunțat retragere din fotbal la doar 21 din cauza problemelor de sănătate mintală

Rodrigo Varanda își anunță retragerea din fotbal la doar 21 de ani, din cauza problemelor de sănătate mintală Atacantul brazilian Rodrigo Varanda și-a anunțat retragerea...
Ultima oră
Pe aceeași temă