18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialMarco Tempestini a castigat Raliul Argesului

Marco Tempestini a castigat Raliul Argesului

»  In clasamentul general, dupa cinci etape, conduce Bogdan Marisca (36 puncte), urmat de Marco Tempestini (32 puncte) si Constantin Aur (23 puncte).
Etapa a sasea este programata in perioada 22-23 iunie, la Cluj.
echipajul marco tempestini/ Dorin Pulpea a castigat Raliul Argesului, etapa a cincea si prima pe macadam din acest sezon al Campionatului de Raliuri al Romaniei. Cei doi au fost cronometrati cu timpul de o ora, 12 minute, o secunda, o zecime si au fost urmati de Aur/Avram, Gartofan/Berghea, Leu/Campeanu, Cismaru/Lazar (foto) si Pitigoi/Csomortani. La Raliul Argesului au luat startul 47 de echipaje, numai 30 reusind sa incheie competitia, desfasurata in conditii vitrege. Printre abandonuri se numara cel al campionului national en-titre, Bogdan Marisca. Competitia s-a desfasurat in conditii de ploaie, majoritatea pilotilor plangandu-se de faptul ca masinile alunecau pe suprafata umeda de rulare. Lungimea totala a Raliului Argesului, aflat la cea de-a VII-a editie, a fost de 313,1 kilometri, dintre care 109,9 cele 11 probe speciale. Penultima dintre cele 11 probe speciale, cea de la Stramtu, a fost intarziata aproximativ sapte minute, din cauza unei turme de vaci care a intrat pe traseu.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă