20.2 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialMarc Anthony, cel mai scump artist de pe scena Sălii Palatului

Marc Anthony, cel mai scump artist de pe scena Sălii Palatului

Concertul pe care starul latino Marc Anthony îl va susţine în luna mai la Sala Palatului din Capitală este cu siguranţă cel mai important din seria evenimentelor anunţate pentru prima parte a noului an de către organizatorii de concerte din România. Acesta lucru se reflectă şi în preţul biletelor care încep de la 220 de lei şi ajung până la 870 de lei, ceea ce a stârnit multe controverse.

Organizatorii concertului Marc Anthony, International Best Project, justifică preţurile biletelor prin cheltuielile logistice mari cauzate de faptul că în România nu există o sală de spectacol cu o capacitate de 8.000 – 10.000 locuri care să aibă o acustică foarte bună.

„Având în vedere că în Bucureşti nu există o sală de concerte cu o capacitate mai mare, care să asigure şi să respecte condiţiile tehnice şi acustice de calitate pentru prestaţia unui artist de această talie, preţurile biletelor vor reflecta cheltuielile legate de partea logistică. La baza organizării unui concert Marc Anthony se află un rider tehnic complicat şi foarte riguros ce nu permite a fi prezentat pe o scenă amplasata în aer liber sau amenajata într-un spaţiu ce nu ar putea garanta cu un sound fără reproş. Cu siguranţă va fi cel mai scump artist care a urcat vreodată pe scena Sălii Palatului”, spune Pepino Popescu, reprezentantul legal al International Best Project.

Marc Anthony este cel mai bine vândut artist de tropical salsa din lume, dovadă fiind numeroasele discuri de aur şi platină pe care cântăreţul le-a primit de la Recording Industry Association of America (RIAA). Lista sa de premii Grammy, a început în 1998 cu premiul pentru Cea mai bunムinterpretare latinÄă / Tropical pentru „Contra la corriente”, urmat de premiul Grammy pentru cea mai bună piesă a anului 1999 pentru „Di­melo”. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru cel mai bun Pop Latin Albumul Anului pentru “Amar sin mentiras” şi un altul pentru cel mai bun Tropical Albumul Anului pentru “Valió la pena”. Marc a câştigat un total de 18 premii „Lo Nuestro” de-a lungul carierei sale, cel mai mare numar de premii primite de către un artist.

Biletele la concertul Marc Anthony pot fi achiziţionate de pe site-ul agenţiei www.vreaubilet.ro, sau pot opta pentru punctele de vanzare Vreau Bilet deschise in Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, la Teatrul Elisabeta (Bdul. Regina Elisabeta nr.45), D’Arte Foto (Libraria Eminescu), la Sala Palatului.

Cele mai citite

Israelul va da un „răspuns pe măsură” Iranului după atacul cu rachete

Israelul "pregăteşte un răspuns" după atacul cu rachete lansat marţi asupra teritoriului său de Iran, a anunţat sâmbătă un responsabil militar israelian, în timp...

Un număr de 17 state europene cer CE să grăbească returnarea migranților ilegali

Un număr de 17 state europene au cerut vineri Comisiei Europene reguli care să înlesnească returnarea migranţilor ilegali către ţările lor de origine, potrivit...

Ludovic Orban: Voi fi un preşedinte „de multe ori surprinzător”, prezent, implicat, simţitor

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru funcţia de preşedinte al României, susţinut de FD, PMP, Alternativa Dreaptă şi PNŢ Maniu-Mihalache,...
Ultima oră
Pe aceeași temă