19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialMagazinul de produse naturiste Vegis.ro, vânzări de 775.000 euro în primele 6...

Magazinul de produse naturiste Vegis.ro, vânzări de 775.000 euro în primele 6 luni

Vegis.ro, magazinul online de produse naturiste a înregistrat în prima jumătate a anului vânzări de 775.000 euro, în creștere cu 40% față de aceeași perioadă din 2015. Pentru a doua parte a anului, Vegis estimează o creștere de peste 60% față de perioada iulie – decembrie din anul trecut.

“Al doilea semestru al 2016 a început cu creșteri de 70% în iulie și august, față de aceleași luni din 2015. În anii trecuți ultimele 6 luni din an au reprezentat în medie 60% din totalul veniturilor, însă pentru anul acesta ne așteptăm să ajungă chiar la 70%, datorită investițiilor și dezvoltărilor realizate în platforma și brandul Vegis.ro, precum și selecției extinse de produse și noului serviciu de livrări internaționale” –declară Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro.

Toamna, sezon de vârf la vânzările de produse naturiste

În sezonul rece se înregistrează cele mai mari vânzări de produse naturiste, datorită creșterii interesului pentru produse pentru imunizare și vitaminizare, precum ceaiuri de sezon (răceală, imunitate si cele de relaxare), apicole destinate imunității (lăptișor de matcă, amestecuri energizante de miere cu polen crud, păstură, cătină, sau miere de Manuka), vitamine și multiminerale, precum și superalimente.

Lunile de toamnă, în care publicul începe să resimtaă nevoia de a lupta cu stresul pe căi naturale, reprezintă aproape 40% din totalul vânzărilor anuale, și sunt considerate “top sezon”. Produsele cu ingrediente naturale pentru creșterea imunitații și vitaminizare ajung să reprezinte aproximativ 25% din vânzarile anuale înregistrate de Vegis.ro.

Livrări internaționale: românii din străinătate vor produse naturiste românești

Începând cu luna septembrie, Vegis.ro oferă și serviciul de livrare internațională pentru produsele naturiste comercializate. Clienții Vegis.ro care aleg livrarea produselor în străinătate sunt atât români plecați din țară, cât și străini care află despre produsele naturiste românești și își doresc să le folosească.

“Am avut numeroase cereri pentru livrări internaționale, primite de la românii din străinătate, care își doreau în special produse naturiste românești. Am hotărât să dezvoltăm această zonă și suntem acum printre puținele site-uri de produse naturiste care au implementat livrările în afara țării. Datoritaă faptului că avem în stoc toate produsele prezentate, peste 5000 de produse, livrările se fac rapid, în doar câteva zile” adaugă Mihai Bucuroiu.

 

 

 

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă