17.4 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialLINK-ACADEMY - şcoală pentru o carieră IT profitabilă

LINK-ACADEMY – şcoală pentru o carieră IT profitabilă

Link-Academy este o scoala particulara din Serbia, care de 3 ani activeaza si in Romania. Primul
sediu a fost deschis in Timisoara si pe urma, la un an si ceva, in Bucuresti.

Link-Academy este un centru acreditat de Universitatea din Cambridge ce da posibilitatea celor care ii urmeaza cursurile, de a obtine o diploma recunoscuta international.

Cursurile ce se predau in Romania sunt numai in varianta online, accesand o platforma de ELearning. Mai mult, o data cu inscrierea, primiti si o serie de DVD-uri care sa sustina cursurile de pe platforma online. Pentru cei care prefera metoda clasica de predare, exista poibilitatea de a intra in legatura cu profesorii de aici, oricand doresc. O data pe saptamana se organizeaza seminarii cu toti studentii unui anumit curs.

Nu exista limita de varsta si nu este nevoie de alte diplome si calificari pentru a te putea inscrie. Tot ce trebuie sa ai este vointa de a urma o cariera in domeniul IT. Cursurile de aici sunt adresate atat incepatorilor cat si avansatilor.

Link-Academy ofera cursuri de specializare pentru oricine doreste o cariera in IT. Exista 5 departamente, fiecare cu o programa unica si mai multe module, care acopera o gama foarte larga de domenii din mediul IT. Cele cinci departamente sunt: Programare, Design si Multimedia, CAD, IT Business, Administrare.

In cadrul Departamentului de Programare se studiaza mai multe tehnologii, printre care: PHP, Java, HTML, CSS, MySQL, Visual Studio, C#, ADO.NET, ASP.NET si multe altele. Certificarile obtinute dupa absolvirea cursurilor pot fi de la Microsoft (MCITP, MCTS), Java (EE5 Component Developer, Services Developer), Zend (obtinuta pentru programare PHP), Adobe Certificated. Exista posibilitatea de a obtine si alte calificari, in functie de modulele pe care le urmati din Departamentul de Programare.

Departamentul de Design si Multimedia preda cursuri bazate pe tehnologiile de la Adobe si nu numai. Sunt disponibile toate certificarile de la Adobe, pentru toate mediile de editare, foto, audio si video.

Departamentul de CAD va instruieste in domeniul proiectarii asistate de calculator. Mai mult, va sunt predate concepte de baza de geometrie, desen tehnic, geometrie descriptiva si perspectiva, desen bi- si tri-dimensionla, necesar pentru lucrul cu CAD. Certificarile de aici sunt pentru AutoCAD 2010, 3ds Max Design, Inventor 2011, Revit Arhitecture.

Departamentul de Administrare va va pregati pentru un viitor job de administrator de retea sau de sistem. Cursurile de retele si de lucrul in mediu server, completate cu administrarea bazelor de date, va vor integra in mediile moderne de afaceri. Certificarile puse la dispozitie vin de la Microsoft pentru IT Professional si Technology Specialist impreuna cu toate subdomeniile lor si toate platformele de lucru.

Departamentul de IT Business prezinta cursuri de management si marketing, asociate cu tehnologiile moderne: internet marketing, e-commerce, e-business, e-goverment si altele. Diplomele obtinute la finalizarea cursurile sunt puse la dipozitie de, poate cea mai autoritara institutie de invatamant, Cambridge University.

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă