20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialLideri interimari la varful PNL Arad

Lideri interimari la varful PNL Arad

Membrii Biroului Permanent Central al PNL au hotarat ca Gheorghe Florea sa fie presedintele interimar al organizatiei judetene din Arad, pana la organizarea de noi alegeri pentru sefia filialei. Totodata, din Birou Permanent Interimar mai fac parte, ca vicepresedinti, viceprimarul Tiberiu Dekany si Ioan Hondea. De asemenea, Cornel Haristiade va fi secretarul coordonator al organizatiei.
Printre membrii Biroului se regaseste si Caius Parpala, finul de cununie al presedintelui PNL, Calin Popescu-Tariceanu. Aradeanul s-a reinscris, anul trecut, in luna mai, in partid, dupa ce timp de patru ani a activat in PSD, unde o perioada a fost si secretar executiv al filialei.
„Aceasta echipa interimara va fi supusa aprobarii Delegatiei Permanente la nivel national, care va a vea loc in 16 iunie la Bucuresti”, a spus Gheorghe Florea. Presedintele interimar al organizatiei liberalilor a adaugat ca noua Conferinta judeteana de alegeri va trebui organizata in trei luni de la numirea noului birou interimar.
Gheorghe Florea, primar al comunei Gurahont, a condus PNL Arad ca presedinte delegat, dupa ce Curtea de Onoare si Arbitraj a anulat rezultatele Conferintei judetene de alegeri din februarie, iar deputatul Titu Gheorghiof a renuntat la sefia organizatiei. Atunci, edilul a obtinut un mandat de vicepresedinte al filialei, dupa ce a candidat pe lista lui Sever Jurca, cel care a obtinut, in urma scrutinului, functia de presedinte al organizatiei judetene.
Deputatul Mihai Calimente, aflat in tabara lui Titu Gheorghiof, cel care a condus filiala pana la acel moment, a contestat alegerile, afirmand ca s-au produs unele nereguli. In urma judecarii contestatiei, Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL a decis anularea scrutinului si organizarea unei noi Conferinte judetene de alegeri.

Cele mai citite

Lui Nicușor Dan „i se rupe-n cot”… haina, de la cât semnează

Primarul general al Capitalei a mărturisit că a rupt 6 sacouri de la câte documente semnează Funcția de primar general îl pune la cheltuieli neprevăzute...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...

Indicele ROBOR la 3 și 6 luni stagnează, în timp ce BNR avertizează asupra riscurilor fiscale

Indicele ROBOR la 3 luni, utilizat pentru calcularea dobânzilor la majoritatea creditelor în lei, a rămas neschimbat la 5,55%, anunță Banca Națională a României...
Ultima oră
Pe aceeași temă