19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialKevin Costner a castigat procesul

Kevin Costner a castigat procesul

Kevin Costner a castigat disputa legala privind actiunile cazinoului The Midnight Star din Deadwood, South Dakota, Curtea Suprema de Justitie hotarand ca nu trebuie sa-si vanda partea de 93,5% din actiunile pe care le detine la acest cazinou, a informat IMDb.com.
Kevin a fost implicat in aceasta disputa legala dupa ce a hotarat, in 2004, sa-si concedieze fostii colaboratori Carla si Francis Caneva, managerii acestui cazinou, ce detineau impreuna 6,5% din actiuni, pe care actorul s-a oferit sa le cumpere. Initial, Costner nu reusise sa-si recupereze actiunile la cazinoul care valoreaza 3,1 milioane de dolari, intrucat o instanta judecatoreasca inferioara a hotarat ca le datoreaza fostilor colaboratori 6,2 milioane de dolari. Conform acestei decizii, Costner era somat sa plateasca sau sa-si vanda actiunile. Actorul a facut apel, iar Curtea Suprema de Justitie din South Dakota i-a dat castig de cauza. Conform noii hotarari judecatoresti, Costner va trebui sa le plateasca celor doi fosti colaboratori doar 6,5% din profiturile obtinute in cazul in care se va constata ca acestea depasesc suma investita initial, de 4,9 milioane de dolari. In cazul in care investitia initiala a actorului nu a fost depasita de valoarea profiturilor, cei doi nu vor primi nimic.

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă