17.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialKate Middleton petrece sarbatorile cu ai sai

Kate Middleton petrece sarbatorile cu ai sai

Iubita printului William, Kate Middleton (24 de ani), a declinat invitatia de a petrece sarbatorile de Craciun impreuna cu familia regala, specificand ca ar accepta invitatia doar daca ea si printul William ar fi casatoriti, a transmis AFP.

Aceasta invitatie dovedeste ca relatia dintre cei doi a devenit foarte serioasa, fiind prima prietena a unui membru al familiei regale care a fost invitata sa petreaca sarbatorile de Craciun la Sandringham, o proprietate privata apartinand reginei Elisabeta a II-a, situata in estul Marii Britanii, unde suverana locuieste de obicei pe timpul iernii.
Anuntul logodnei celor doi tineri, care s-au intalnit la Universitatea St. Andrews, in 2001, este subiectul unor intense speculatii in Regatul Unit, alimentate de faptul ca, vineri, Kate Middleton a fost prezenta la ceremonia in cadrul careia William a primit diploma de absolvire a Academiei Militare de la Sandhurst.
Tanara a decis sa petreaca sarbatorile de Craciun cu familia sa, grav afectata de moartea recenta a ambelor bunici ale lui Kate.
Comerciantii din Londra se pregatesc deja cu suveniruri care sa marcheze logodna printului William, desi casa regala nu a facut nici un anunt oficial in acest sens. Intre obiectele pregatite se numara cani traditionale, farfurii si prosoape pentru ceai sau o editie limitata de telefoane mobile. Unele obiecte sunt decorate cu fotografii ale cuplului, insotite de mesajul „Sarbatorim casatoria regala a lui William si Kate” si cu spatiu lasat necompletat pentru data.

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă