22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialKapetanos a scăpat oficial de la Steaua

Kapetanos a scăpat oficial de la Steaua

Atacantul grec Pantelis Kapetanos a semnat rezilierea contractului cu Steaua Bucureşti, pentru care a jucat în ultimele trei sezoane.

Despre plecarea lui Kapetanos de la Steaua s-a vorbit mult mai ales de la începutul pauzei competiţionale a Ligii I. Zvonurile au devenit realitate la sfârşitul săptămânii trecute, când Pantelis Kapetanos a semnat rezilierea contractului. Grecul a devenit astfel al doilea atacant important care a părăsit clubul de fotbal Steaua Bucureşti, într-un interval extrem de scurt, doar câteva zile, după Bogdan Stancu, care a fost transferat la Galatasaray, unde antrenor este Gheorghe Hagi.

Adus în Ghencea în vara anului 2008, liber de contract, de către Adi Ilie, Pantelis Kapetanos nu a mai fost dorit la Steaua de principalul finanţator, Gigi Becali, din cauza salariului său foarte mare, de 240.000 de euro pe an. Mai mult, boss-ul din Ghencea l-a considerat pe internaţionalul elen principalul vinovat pentru eliminarea roş-albaştrilor din primăvara europeană, după cartonaşul roşu încasat în meciul cu Napoli (3-3). Internaţionalul reprezentativei Greciei, care avea contract semnat cu Steaua până la finalul acestei ediţii a Ligii I, a spus că va pleca din Ghencea dacă patronul roş-albaştrilor îi va achita salariile restante pe noiembrie şi decembrie. Gigi Becali a mărturisit că a fost imediat de acord cu dorinţele lui Kapetanos, doar ca să scape mai repede de el. „Am vorbit cu avocatul lui. A cerut să-i plătesc salariile pe lunile noiembrie şi decembrie, iar totul s-a rezolvat”, a spus Becali.

Finanţatorul roş-albaştrilor a mai spus că un posibil transfer în Ghencea ar fi atacantul tunisian Ahmed Akaichi (22 de ani), de la formaţia Etoile Sportive du Sahel.

Golgheter de top

Kapetanos, în vârstă de 27 de ani, a venit la Steaua Bucureşti în anul 2008, liber de contract, de la echipa elenă AEK Atena.

El a jucat 65 de meciuri pentru gruparea din Ghencea şi a marcat 27 de goluri. Kapetanos a marcat 15 goluri în sezonul trecut, ocupând poziţia secundă în topul golgheterilor. În primul sezon, grecul a avut 11 reuşite, dar în turul actualului sezon, doar unul.

Jucătorul grec a fost singurul fotbalist din lotul Stelei care a participat la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Cele mai citite

Cu ajutorul unui implant dentar, zâmbetul nu (mai) are vârstă!

Dantura joacă un rol esențial nu doar în funcționalitatea zilnică, ci și în stima de sine și în aspectul estetic. Pentru multe persoane în...

Cum să-ți îngrijești corect ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt mai mult decât un moft, un accesoriu pe care îl adaugi ținutei vestimentare. Din contră, putem să-i considerăm o necesitate...

Sophia Loren, actrița considerată o legendă a cinematografiei mondiale, împlinește 90 de ani

Actrița legendară Sophia Loren va celebra vineri seară, la Roma, împlinirea vârstei de 90 de ani, într-o petrecere privată organizată într-un hotel de lux...
Ultima oră
Pe aceeași temă