15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialJorge Costa: „Lotul pe care îl am pune presiune pe mine"

Jorge Costa: „Lotul pe care îl am pune presiune pe mine”

CFR Cluj a transferat opt jucători şi doi portari până acum, iar antrenorul Jorge Costa trebuie să-i integreze cât mai bine şi cât mai repede pe noii veniţi. Chiar dacă, la începutul pregătirilor, portughezul de pe banca feroviarilor nu vroia prea mulţi jucători în lot, tehnicianul CFR-ului se vede nevoit acum să lucreze cu aproape 30 de fotbalişti. Jorge Costa vedea partea plină a paharului, iar acest lot de jucători trebuie să îl ajute la câştigarea obligatorie a titlului. „Dacă scădem portarii pe care îi avem, ajungem la un lot de 22, 23 de jucători, exact atâţia câţi am vrut la început.”

Doar victorie cu Oţelul

„Consider că avem un lot echilibrat, valoros şi sunt mulţumit de acest lucru. Totuşi, asta pune o presiune pe noi şi ne responsabilizează, pentru că avem un lot cu care putem să ne atingem obiectivele propuse pentru acest sezon”, a declarat antrenorul portughez. Acesta trebuie să aleagă şi unul din cei şase portari care va fi folosit în partida cu Oţelul Galaţi, de vineri, un meci pe care clujenii nu se gândesc să nu-l câştige. „Va fi greu pentru că jucăm cu campioana, dar suntem pregătiţi pentru Oţelul. Mă bucur că şi jucătorii noi s-au integrat deja foarte bine”, a mai spus Jorge Costa. Oţelul Galaţi-CFR Cluj va avea loc vineri, de la ora 21:30.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă