18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Jean Pădureanu ar putea ieși din închisoare

UPDATE. Jean Pădureanu ar putea ieși din închisoare

UPDATE. Jean Pădureanu a ieșit de la Tribunalul Ilfov, el și apărătorii lui speră ca magistrații să țină cont de starea sa de sănătate și să-i întrerupă pedeapsa. Avocatul Ion cazacu a declarat la ieșirea de la instanță că Pădureanu este foarte bolnav și că uneori uită unde se află. Cazacu a mai spus că omul de afaceri este vizitat de familie și prieteni.

Magistrații Tribunalului Ilfov decid vineri dacă Jean Pădureanu, fostul președinte al Gloriei Bistrița, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare, în Dosarul Transferurilor,va fi pus în libertate. Avocații acestuia susțin că suferă de diabet, are probleme cardiace și Alzheimer, ultima dintre boli neputând fi tratată în sistemul penitenciar.

Pădureanu a fost suspus unor investigații medicale, în baza raportului medico legal, magistrații hotărând dacă va fi eliberat sau nu – anunță RomâniaTV.

Analizele complete au mai artătat că Pădureanu mai suferă și de spondiloză.

Pădureanu are 78 de ani. Fostul său coleg de celulă  din spitalul penitenciarului Jilava, generalul Stănculescu, care a fost eliberat săptămâna trecută.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă