15.2 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialIonut Gheorghe nu mai sperie pe nimeni

Ionut Gheorghe nu mai sperie pe nimeni

Ionut Gheorghe a pierdut finala campionatului national, fiindu-i astfel intrerupta suprematia. El a dominat ani la rand categoria 64 kilograme.

Recunoscut a fi unul dintre cei mai valorosi pugilisti romani, constanteanul Ionut Gheorghe a redevenit un simplu sportiv. Dupa ce pe plan intern a dominat ani la rand categoria 64 kilograme si a reusit un bronz olimpic la Atena, Gheorghe a avut weekendul trecut parte de prima sa infrangere, mai putin asteptata. Acesta a pierdut finala campionatului national, disputat la Arad.
Calificat fara probleme in ultimul act al categoriei 64 kilograme, Ionut Gheorghe l-a intalnit pe Traian Lupu, de la CS Gladiatorul Iasi. Acesta din urma a furnizat cea mai mare surpriza a intrecerii reusind sa il invinga pe constantean la puncte. Infrangerea i-a adus lui Gheorghe doar medalia de argint, ceea ce inseamna un urias pas inapoi pentru constantean.
Decaderea lui Gheorghe a inceput in 2006, cand a facut un accident soldat cu doua victime. Daca a reusit sa se mai mentina in top pentru ceva timp a fost doar gratie calitatilor lui. Anul acesta insa au venit decizia de condamnare cu suspendare a lui Gheorghe si o mare lovitura la capitolul moral. In urma infrangerii in fata lui Traian Lupu, sportivul legitimat la CS Farul se gandeste din ce in ce mai mult sa treaca la profesionism, lucru pe care intentiona sa il faca inca de la intoarcerea de la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă