15.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialIon Crăciunescu este noul preşedinte al arbitrilor: “Am fost de acord să...

Ion Crăciunescu este noul preşedinte al arbitrilor: “Am fost de acord să preiau şefia CCA”

Ion Crăciunescu s-a întâlnit astăzi cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, şi cei doi au căzut de acord ca fostul arbitru să preia funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Crăciunescu a declarat că în mare parte a fost de acord să preia şefia CCA, subliniind că noua comisia va fi autonomă şi va primi fonduri de la FRF doar prin comisiile de fotbal internaţional.

„În mare parte am fost de acord, acum am ieşit de la o discuţie de la federaţie. Urmează să ne lămurim probabil după şedinţa Comitetului Executiv din 13 octombrie. CCA va fi o comisie autonomă de FRF din toate punctele de vedere. Vom primi nişte fonduri de la FRF şi vom depinde de ei doar prin comisiile de fotbal internaţional”, a spus Crăciunescu, conform Mediafax.

Ion Crăciunescu s-a întâlnit şi săptămâna trecută, la Casa Fotbalului, cu preşedintele Mircea Sandu pentru a-i prezenta toate propunerile şi detaliile necesare în vederea bunei desfăşurări a activităţii.

Crăciunescu a mai condus CCA în perioada iunie 2003 – octombrie 2005. Mircea Sandu l-a îndepărtat pe Crăciunescu de la conducerea CCA, după ce fostul arbitru şi-a exprimat susţinerea pentru Gheorghe Popescu la alegerile pentru preşedinţia FRF din 21 noiembrie.

 

Cele mai citite

Toni Greblă va restitui Curții de Conturi suma de bani necuvenită

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, a afirmat joi că va restitui, până la finalul anului, suma pe care Curtea de Conturi a...

Arabia Saudită condiționează relațiile diplomatice cu Israelul de „crearea unui stat palestinian”

Prinţul moştenitor şi lider de facto al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat miercuri că ţara sa nu va stabili relaţii diplomatice cu...

Autoturism lovit de un tramvai în Capitală. Șoferul a murit

Bărbatul a rămas încarcerat în mașină mai bine de 30 de minute Accidentul s-a petrecut pe Șoseaua Progresul. Circulaţia tramvaielor pe liniile 1, 10, 11,...
Ultima oră
Pe aceeași temă