23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialUn taran din Teleorman a fost "executat"

Un taran din Teleorman a fost "executat”

Controversatul om de afaceri Eduard Dinu, concesionarul baltii Suhaia, din satul teleormanean cu acelasi nume, a impuscat cu o arma cu bile un taran care i-ar fi intrat pe proprietate. Nu este primul incident de acest gen in care este implicat afaceristul. Gorilele sale trag fara mila in oricine se apropie de lac. Cei care au avut ghinionul sa pice in mainile gealatilor lui Dinu au avut parte de torturi greu de imaginat. Un taran prins la braconat a platit cu viata, fiind omorat in bataie de paznici.

Eduard Dinu a impuscat inca un taran

Dinu Eduard, de 42 de ani, din Bucuresti, a concesionat lacul Suhaia si a angajat o armata de bodyguarzi ca sa-l pazeasca. Balta cu pricina a devenit marul discordiei dintre sateni si patronul bucurestean. Tot acolo, pe malul lacului, Eduard Dinu si-a construit o vila. Vineri dupa-amiaza acesta a vazut un taran cu caruta pe drumul de pe digul lacului. Gheorghe Beceanu, de 65 de ani, din comuna vecina Fantanele, vroia sa imprastie gunoiul de grajd pe camp.

Violare de domiciliu si vatamare corporala

Pentru a ajunge mai repede acolo, omul a scurtat drumul pe o poteca. Eduard Dinu l-a somat sa-i paraseasca imediat… "proprietatea” si pentru a fi mai convingator a tras in batran cu un pistol cu bile din cauciuc. Unul dintre proiectile l-a lovit pe Gheorghe Beceanu in zona lombara stanga, deasupra rinichiului, provocandu-i o leziune care, din fericire, nu i-a pus viata in pericol.
Dupa consumarea evenimentului, Eduard Dinu s-a dus la postul de politie din comuna, unde a reclamat violarea "proprietatii”. Putin mai tarziu a ajuns la politie si batranul cu caruta, pentru a reclama ca a fost impuscat. Acesta a fost dus repede la spital, unde i s-au acordat ingrijiri medicale. Politistii criminalisti au retinut arma cu care s-a tras, pana la elucidarea cazului. Gheorghe Beceanu este cercetat pentru violare de domiciliu, iar agresorul sau pentru vatamare corporala.
Aceasta nu este prima altercatie dintre Eduard Dinu si un localnic. Satenii, impinsi de saracie, se duc la balta sa prinda peste de-o ciorba. Multi dintre ei au ramas mutilati pe toata viata pentru aceasta "indrazneala”, iar unul chiar a fost omorat in bataie cu batele. Imprejurimile lacului nu-i apartin lui Eduard Dinu. Cu toate acestea, gealatii afaceristului fac legea acolo. Dotati cu masini de teren, cu arme de vanatoare modificate (pusti cu tevile retezate), cu caini de lupta special dresati sa sfasie, nu sa imobilizeze, gorilele au bagat groaza in localnici. Maini sfartecate de gloante, picioare amputate in urma impuscaturilor, batai ca in beciurile securitatii si chiar o viata pierduta e ceea ce au primit satenii din Fantanele, Viisoara, Suhaia si alte comune vecine. Din nefericire, pentru toate atrocitatile comise cu bestialitate se afla dupa gratii doar unul dintre paznicii lui Dinu. Este vorba de Mihai Azamfirei, care l-a batut cu bata pe Picu Opaina, de 27 de ani. Barbatul a fost prins la braconat de bodyguarzi. Nimeni n-a avut curajul sa-l scape de loviturile furibunde ale lui Azamfirei, nici cand – naucit de lovituri – striga: "Va implor, nu ma mai bateti, impuscati-ma!”.

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...
Ultima oră
Pe aceeași temă