17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialInformatii utilitare

Informatii utilitare

Intreruperi in alimentarea cu energie electrica

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta astazi, intre orele 09,00-11,00, pe strada Nicopole, din cauza lucrarilor programate de revizii/reparatii tehnice si probe functionale in reteaua de distributie a energiei electrice, informeaza Electrica Muntenia Sud SA.
De asemenea, energia electrica va fi intrerupta, intre orele 09,00-15,00, in perimetrul strazilor: Muzelor, Concordiei, Ion Budai Deleanu, Iuliu Maniu – numerele 102-104, blocurile 20 si 23, Radioficare.

Programul saptamanal de oprire a apei

Marti. Intre orele 9-18, se va opri alimentarea cu apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Aerogarii, Biharia, Zapada Mieilor, Cantonului, Pechea.
Miercuri. Intre orele 9-18, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Bucurestii Noi, Laminorului, Muntenia, Subcetate. Intre orele 9-16, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Bd. Lacul Tei – intre Grigore Moisil si Galvani Tei. Intre orele 9-13, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Bd. Unirii, Moise Nicoara, Maximilian Popper, Traian, Ion Pillat.
Joi. Intre orele 9-18, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Adalin, Niagara, Namaiesti.
Apa Nova a luat aceste masuri in vederea efectuarii lucrarilor de modernizare a sistemului de alimentare cu apa al Capitalei.

Cele mai citite

Opt copii din Fâșia Gaza vor fi tratați în România

Opt copii din Fâşia Gaza, împreună cu familiile lor, au ajuns în România, şi vor fi trataţi în unităţi medicale de specialitate, iar familiile...

Armata libaneză își repoziționează trupele în sudul țării

Armata libaneză îşi repoziţionează trupele în sudul ţării, a declarat pentru AFP un responsabil militar libanez, într-un moment în care Israelul a stabilit o...

Tranzacție strategică: Compania ungară MVM preia divizia E.ON de gaze și electricitate din România

Tranzacția este condiționată de aprobarea unor instituții ale statului român și este așteptată să fie anunțată oficial, în câteva luni Romgaz și OMV Petrom...
Ultima oră
00:02:44
Pe aceeași temă