23.3 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialIncident la o probă de slalom din cadrul Cupei Mondiale de schi....

Incident la o probă de slalom din cadrul Cupei Mondiale de schi. O dronă aproape că a lovit un participant

Schiorul austriac Marcel Hirscher aproape că a fost lovit de o dronă, în timp ce participa la o probă de slalom din cadrul Cupei Mondiale, după ce aparatul cu o cameră video a căzut pe pârtia de la Madonna Di Campiglio (Italia), informează BBC, citat de Mediafax.

În timpul manşei secunde a probei, drona, de dimensiuni apreciabile, a căzut la mică distanţă în spatele cvadruplului campion mondial, pe trasa de coborâre a acestuia. Probabil, dacă Hirscher ar fi fost mai lent cu câteva fracţiuni de secundă, aparatul l-ar fi lovit pe schiorul în vârstă de 26 de ani.

“Este orbil. Asta nu poate să se mai întâmple. Putea fi o accidentare serioasă”, a declarat Hirscher, de patru ori câştigător al Cupei Mondiale.

Ceva mai liniştit după probă, austriacul a postat o imagine pe contul său de Instagram, în care apare drona căzută în spatele lui, schiorul comentând cu umor: “Trafic aerian aglomerat în Italia”.

În ciuda acestui incident, Hirscher a terminat pe locul 2 proba de slalom de la Madonna Di Campiglio, la o secundă şi 25 de sutimi după norvegianul Henrik Kristoffersen.

Cele mai citite

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...
Ultima oră
Pe aceeași temă