25.1 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSpecialIncident auto provocat de un irakian beat, la Targu-Mures

Incident auto provocat de un irakian beat, la Targu-Mures

O tamponare obisnuita s-a transformat, luni seara, intr-o bataie in toata regula in centrul municipiului Targu-Mures. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 23.00, cand un cetatean irakian, aflat la volanul unei masini de teren, a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar.
In urma tamponarii, strainul a ramas fara permis de conducere. Politistii sustin ca vina apartine cetateanului irakian, care a intrat in plin cu autoturismul proprietate personala intr-un autoturism cu numere de Germania care astepta regulamentar la semafor si care era condus de un cetatean roman.
Oamenii legii sustin ca prietenul soferului care astepta la semafor s-a enervat si i-a aplicat cateva lovituri cu pumnul cetateanului irakian. Pentru a-l linisti pe agresor, agentii de la seviciul de Ordine Publica au fost nevoiti sa ii puna acestuia catuse.
Cei doi conducatori auto au fost dusi la SMURD Targu-Mures, unde le-au fost recoltate probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei. In urma analizelor s-a descoperit ca strainul avea o alcoolemie de 0,67 la mie, motiv pentru care pe numele sau va fi intocmit dosar penal. Mai mult, agentii din cadrul Politiei Rutiere Mures au mentionat ca permisul de conducere al conducatorului irakian va fi anulat. De asemenea, soferul vinovat risca o pedeapsa cu inchisoarea de la unu la cinci ani pentru ca a condus autoturismul in stare de ebrietate.
Totodata, amicul soferului care l-a agresat pe cetateanul strain va raspunde in fata legii doar daca va fi atacat in instanta de cel agresat.

Cele mai citite

FOTO&VIDEO. Pepsi dezvăluie “dozele inteligente” futuriste

Tehnologia nu stă pe loc și își face simțită prezența în toate sectoarele, inclusiv în industria alimentară. Recent, Pepsi a dezvăluit "doza inteligentă". Compania a...

Cauți oferte medicale din România?

Intră pe MedAtlas! Accesul rapid și facil la servicii medicale de calitate este atât de necesar în prezent. Soluțiile online au devenit tot mai populare,...

Ministerul Educației, despre cum s-a desfășurat a doua probă de la Evaluarea Națională

Astpzi, s-a desfășurat a doua probă scrisă (Matematică) din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (sesiunea 2024). Au fost prezenți 153.013 absolvenți ai clasei...
Ultima oră
Pe aceeași temă