13 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialÎncepe „Rockstadt Extreme Fest” la Cetatea Râșnov

Începe „Rockstadt Extreme Fest” la Cetatea Râșnov

Timp de patru zile, zeci de formații internaționale vor concerta pe Terenul de Biatlon de la baza Cetății Râșnov, în cadrul celui mai iubit și apreciat festival de muzică extremă din România.

Ediția a 5-a a festivalului „Rockstadt Extreme Fest”, care este totodată și una aniversară, va avea loc în perioada 10-14 august 2017 la Cetatea Râșnov, își propune să fie și cea mai grandioasă de până acum.

La fel ca și la precedentele ediții, nu există bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului. Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminată. În schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi publice, în limita timpului impus de managementul formațiilor prezente.

Și în ediția din 2017, Festivalul „Rockstadt Extreme Fest” de la Râşnov, va menține bine-cunoscuta direcție de a oferi publicului un line-up cât mai variat, cu trupe în premieră pentru România, showuri concept cât și concerte exclusive.

Programul de concerte „Rockstadt Extreme Fest” este așteptat cu entuziasm de iubitorii acestui gen de muzică. Vor urca pe scenele festivalului Opeth, Korpiklaani, Napalm Death, August Burns Red, Nile, Leprous, Wolfheart, Necrovile, Anime Torment, Zombie Attack şi mulţi alţii.

Una dintre cele mai emblematice formaţii ale scenei metal, Carcass, consideraţi pionierii genului melodic death metal, ajung pentru prima oară în România, pentru a susține un concert la „Rockstadt Extreme Fest”.

Mai multe informații găsiți pe newsbv.ro

Cele mai citite

Opt copii din Fâșia Gaza vor fi tratați în România

Opt copii din Fâşia Gaza, împreună cu familiile lor, au ajuns în România, şi vor fi trataţi în unităţi medicale de specialitate, iar familiile...

Nicușor Dan susține că oamenii nu sunt în pericol, dacă trec prin Piața Unirii

Primarul general afirmă că nu există un expert care să confirme urgența lucrărilor de reabilitare Primarul Capitalei nu crede că graba cu care primarul sectorului...

Marcel Ciolacu: Din ianuarie, românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a călători în Statele Unite

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că anunțul oficial va veni în jurul datei de 15 octombrie. Ciolacu a declarat că Statele Unite sunt partenerul strategic...
Ultima oră
Pe aceeași temă