13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialInca un sarb la "U" Transilvania

Inca un sarb la „U” Transilvania

– Fost jucator la Steaua Rosie Belgrad, Uros Lazic a venit la Cluj pentru a ajuta la indeplinirea obiectivului ardelenilor.

La primul sezon in Liga Nationala de handbal masculin, "U" Transilvania Cluj are mari sanse sa ramana printre cele mai bune echipe ale Romaniei si in campionatul urmator. Aflata pe un linistitor loc opt in clasament, oficialii echipei clujene nu vor sa aiba emotii in privinta retrogradarii, astfel ca au reusit sa aduca o extrema stanga, singurul post deficitar al echipei. Astfel, Uros Lazic este cel mai nou handbalist al echipei pregatite de Liviu Jurca. In varsta de 22 de ani, sarbul a fost coleg la Steaua Rosie cu Mirko Milosevic, actualul component al clujenilor, insa a jucat si o jumatate de an la LPS Bistrita. "Avem probleme destul de mari de lot si era necesar sa mai aducem inca un jucator. Doar pe Ioan Ani il mai avem pe postul de extrema stanga, dupa accidentarea lui Petraru si speram ca Lazic ne va ajuta foarte mult.

 

Faptul ca a mai jucat in Romania il va ajuta sa treaca peste perioada de acomodare, pentru ca intelege in limba romana notiunile de baza", a declarat Jurca. Aducerea lui Lazic pune punct transferurilor in acest sezon la echipa. Obiectivul lui "U" este evitarea retrogradarii, iar daca vor mai fi discutii cu anumiti handbalisti, acestia vor veni la Cluj doar in vara. "Daca acum vrem sa ramanem in prima liga, la anul tintim un loc de cupa europeana. Stam bine si din punct de vedere financiar si asta este un lucru bun avand in vedere criza financiara din aceasta perioada", a spus managerul Mihai Tritean. "U" Transilvania va mai participa la doua turnee amicale, la Timisoara si Oradea, iar primul meci al returului va avea loc in 13 februarie, de la ora 18:00, cu HC Odorhei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă