13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialInca un meci, aceleasi probleme la CFR

Inca un meci, aceleasi probleme la CFR

» Clujenii au dovedit, inca o data, ca au mari probleme in aparare, dupa ce au primit doua goluri in 35 de minute de la o echipa poloneza.

Prima infrangere a celor de la CFR Cluj in aceasta perioada de pregatire era inevitabila, dupa ce jocul ardelenilor a scartait serios in precedentele doua intalniri, cu FC Bihor si Litex Loveci. Daca partida cu bihorenii a fost castigata dupa ce alb-visiniii au scos, totusi, de trei ori mingea din poarta, in meciul cu bulgarii doar portarul Nuno Claro si bara s-au opus marcarii a cel putin unui gol din partea lui Litex. Cum norocul feroviarilor nu poate dura la nesfarsit, urmatorul meci, cu polonezii de la Belchatow le-a fost fatal elevilor pregatiti de Dusan Uhrin Jr. si Ales Jindra. Mai grav, insa, pentru cehii de pe banca CFR-ului este ca problemele din aparare aparute in ultimele meciuri sunt departe de a fi rezolvate. Dupa 35 de minute de la startul meciului, Lars Hirschfeld a fost nevoit sa scoata de doua ori mingea din poarta, lucru pe care l-a mai facut odata la jumatatea celei de-a doua repriza.

 

Defensiva ii da mari batai de cap lui Uhrin, care, insa, nu poate conta deocamdata pe francezul Tony da Silva, iar in acest meci nu l-a folosit nici pe capitanul Ricardo Cadu. Daca antrenorii CFR-ului au motive de ingrijorare, nu acelasi lucru se poate spune despre presedintele Iuliu Muresan care, in ciuda faptului ca echipa sa a primit sase goluri in ultimele trei meciuri, spune ca jocul echipei merge. "Dupa sase victorii a venit si o infrangere. Nu suntem, insa, absolut deloc suparati, pentru ca echipa a avut o atitudine buna si cred ca am jucat mai bine. Polonezii au castigat si cu noroc, pentru ca aproape toate golurile pe care ni le-au dat au fost din cauza faptului ca ne-au prins pe contraatac. Important pentru noi este ca suntem in grafic cu pregatirea si ca jocul echipei noastre chiar merge", este convins oficialul din Gruia.

 Din lotul CFR-ului lipsesc in aceste zile Alvaro Pereira, Rade Veljovic si Emanuel Kone, toti trei convocati la loturile nationale. Pe de alta parte, insa, sansele ca Emmanuel Culio sa mai plece sunt destul de mici, conform lui Muresan.

SFÂRSIT
CFR Cluj va disputa, astazi, ultimul meci amical din cantonamentul din Antalya. Dubarbier si compania ii vor intalni pe croatii de la Slaven Koprivnica, cei care se afla pe locul al patrulea in campionatul tarii lor. Ardelenii vor mai sta pana duminica in statiunea turca si nu este exclus ca, in acest timp, sa mai fie organizat inca un meci amical. Campionii vor avea doua zile libere odata cu revenirea in tara, iar cu o saptamana inainte de startul returului acestia vor mai disputa un meci amical pe terenurile de pregatire de la Cluj, cel mai probabil impotriva unei divizionare secunde.

Cele mai citite

Bărbat bătut până la inconștiență de o mamă și fiul ei

Agresiunea a avut loc pe o stradă din sectorul 5, la primele ore ale dimineții Agresorii au fost deranjați de faptul că victima aduna PET-uri...

Șapte mașini lovite de o șoferiță pe o stradă din municipiul Focșani

O șoferiță din Vrancea a lovit șapte autoturisme parcate regulamentar pe o stradă din municipiul Focșani. „La data de 28.09.2024, în jurul orei 15.20, o...

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă