18.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 7 aprilie

Horoscopul zilei de joi, 7 aprilie

Berbec – de dumneavoastră depinde relaţia cu familia şi cu cei apropiaţi, în mod special cu partenerul de viaţă. Modul de a comunica şi a relaţiona cu ceilalţi poate duce la succes sau la eşec. Dragostea duce la o relaţie sigură. Primiţi veşti bune de la serviciu iar pe cele mai puţin bune reuşiţi să le întoarceţi în favoarea dumneavoastră. Aveţi antenele întinse şi vreţi să aflaţi cât mai multe. S-ar putea să primiţi nişte bani dar aveţi şi cheltuieli.

Taur – sunt posibile fluctuaţii financiare. De altfel sunteţi puţin îngrijorat în ceea ce priveşte banii dumneavoastră dar azi aveţi şansa să primiţi nişte bani restanţi sau sprijin din partea familiei. Sau cel puţin vestea că îi veţi primi! Cu ajutorul cuiva din familie rezolvaţi o problemă de serviciu sau de sănătate. O vorbă bună spusă celui drag face mult. Un prieten poate veni în vizită în casa dumneavoastră.

Gemeni – puneţi mare accent pe comunicare, pe mişcare şi pe afaceri mărunte dar astăzi nu prea aveţi parte de aşa ceva la serviciu. Cu toate acestea plimbările scurte şi întâlnirile cu cei din anturajul apropiat vă fac bine. Vă bucuraţi de ceva trecere faţă de partenerii de afaceri şi lucrul acesta se reflectă şi în viaţa personală. Vă place să cheltuiţi dar aveţi şi noroc de câştig. Aveţi grijă, viitorul apropiat un este foarte sigur.

Rac – nu vă înţelegeţi cu persoanele revoluţionare din familie, mai ales că sunteţi mai nehotărât ca de obicei. Prietenii sunt un element mediator. O rudă cu iniţiativă va mai diminua rezultatele nesiguranţei dumneavoastră. Investiţi în imagine sau cultivaţi relaţii cu persoane influente care vă pot ajuta din umbră. Nu este este exclus să primiţi bani din afaceri secrete sau despre care nu ştiaţi nimic.

Leu – sunteţi greu de urmărit şi de înţeles. Vă schimbaţi des părerea şi puteţi intra în conflict cu cei cu care locuiţi. Sunt posibile fluctuaţii financiare, mai ales că puteţi lua nişte bani la care nu v-aţi aşteptat. Vreţi să vă distraţi, de aceea veţi încerca să-i mobilizaţi pe ceilalţi şi să-i determinaţi să vă îndeplinească dorinţele. Vă ocupaţi de carieră, de afaceri mărunte şi iniţiaţi unele investiţii pe termen mediu.

Fecioara – aveţi nevoie de mai multă afecţiune din partea persoanei iubite. Vi se reproşează că aşteptaţi totul dar nu daţi nimic în schimb. Veţi reuşi să mediaţi un conflict între o rudă şi un prieten. O rudă vă poate sprijini o iniţiativă profesională. Puteţi primi o invitaţie sau cel puţin veşti de la cineva cu influenţă sau aveţi parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane influente.

Balanţa – aveţi conflicte cu partenerul dar, spre seară, o persoană influentă vă propune o călătorie ce poate deyamorsa conflictul. Duşmanii încearcă să vă facă rău dar cum sunteţi o persoană hotărâtă care nu se teme, mergeţi înainte. Schimbările din domeniul parteneriatelor şi afacerilor vă pot pune în situaţia de a vă schimba planul pentru viitorul apropiat. O persoană influentă vă poate înlesni un împrumut.

Scorpion – vă ocupaţi mai mult de plata taxelor, de relaţia cu rudele, de imagine sau de sănătate. Cu toate că reuşiţi să faceţi şi o impresie bună unor persoane mai tinere şi cu mintea destupată, stilul impulsiv şi lipsit de răbdare vă aduce deservicii, mai ales la serviciu sau în relaţia cu străinii. S-ar putea să primiţi un cadou sau sprijin pentru rezolvarea unei probleme de familie din partea cuiva de la serviciu. Cei dragi vă ajută să vă relaxaţi.

Săgetător – nu este exclus să demaraţi un parteneriat de afaceri cu un străin cu şanse de reuşită sau să aveţi posibilitatea de a călători în compania partenerului sau a unui prieten. În cuplu apar mici probleme legate de casă şi familie şi nu prea vă înţelegeţi cu cei ce vă vorbesc pe la spate. Aveţi noroc de susţinători generoşi şi optimişti. Există riscul să apară un disconfort fizic sau psihic. Nu ezitaţi să mergeţi la medic sau să luaţi tratamentul prescris.

Capricorn – primiţi sau trimiteţi veşti bune copiilor sau persoanei iubite. Astăzi se anunţă preobleme noi la serviciu, poate un examen sau o delegaţie, şi unele necazuri cu duşmanii nedeclaraţi. O persoană curioasă de la serviciu încearcă să afle mai multe despre viaţa dumneavoastră de familie cu intenţia de a vă şantaja. Din fericire nu va avea succes. Un străin vă propune un parteneriat de afaceri sau vă cere în căsătorie.

Vărsător – vi se oferă oportunităţi de distracţie şi puteţi demara activităţile necesare plecării într-o călătorie, chiar dacă pentru asta trebuie să alergaţi puţin. În timpul călătoriei vă puteţi face noi prieteni sau vă întâlniţi cu cineva cunoscut. Aveţi parte de declaraţii de dragoste în cuplu. Aflaţi lucruri incredibile despre persoane cu care lucraţi sau despre diverse descoperiri în domeniul ştiinţei şi tehnologiei.

Peşti – vreţi să schimbaţi câte ceva în relaţia cu familia sau să aranjaţi un împrumut fără a spune ceva , cuiva. Astăzi aveţi o relaţie bună cu prietenii dar mai tensionată cu partenerul, poate şi datorită treburilor casnice. Vă simţiţi frustrat din punct de vedere financiar, neapreciat la valoarea dumneavoastră intelectuală dar familia şi prietenii vă susţin moralul. Evitaţi discuţiile contradictorii în mijlocul de transport!

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă