32.9 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscop - Zodia FECIOARĂ, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie

Horoscop – Zodia FECIOARĂ, săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie

In acest weekend puteti face orice va trece prin minte, sunteti in stare sa va aventurati in cele mai inedite experiente pentru ca este o perioada in care visele chiar si cele mai mari vi se implinesc. Sigur, nu este chiar asa de usor de facut, dar fiind usor de zis ne facem si noi datoria sa va avertizam intr-un mod generos ca stelele sunt destul de armonios asezate pentru a va ajuta sa va bucurati de zile speciale in aceasta perioada.

In general insa, acum trebuie sa fiti atenti la modul cum va gestionati emotiile, pentru ca aveti o inclinatie spre a face lucrurile conducandu-va dupa primul impuls. Nu este rau, dar cel putin in relatiile cu partenerul puteti face unele greseli care sa va coste chiar imediat mult in ceea ce priveste raportul de forte dintre voi.

Daca acesta intelege ca obisnuiti sa manipulati situatiile altfel decat este in favoarea increderii si stabilitatii relatiei, va poate reprosa sau va poate invinovati si de ceea ce nu ati facut. Duminica, prioritate dati insa relatiilor de afaceri, cele care se refera la munca si banii pe care-i castigati astfel. Asa ca veti face unele vizite, veti avea ceva intalniri, numai pentru a castiga mai multa informatie valoroasa in munca pe care o prestati.

Incepand de luni sa stiti ca veti avea de furca cu anturajul, dar si in familie. Asta pentru ca deveniti destul de intoleranti, iar atitudinea dvs. critica poate intrece orice masura. Este bine sa va exprimati mai ponderat fata de cei din jur, dar cel mai bine ar fi sa va canalizati forta mintii spre domenii mai creative. In relatiile cu ceilalti, pe miercuri, puteti sa va asteptati sa fiti tratat mai cu duritate, si pentru delicata Fecioara asta este destul de neplacut. Pentru o schimbare de perspectiva in ceea ce priveste orientarea gandurilor dvs. este recomandat sa faceti fie o calatorie, o iesire ceva, chiar daca este vorba doar de partea cealalta a orasului.

Afacerile nu sunt atat de bine aspectate incat sa va lansati in speculatii sau investitii, dar nici sa va asteptati sa castigati in mod nesperat ceva bani in plus. Relatiile cu partenerul mai ales la sfarsitul perioadei sunt sunt deosebit de armonioase, se poate chiar ca acesta sa fie atat de fermecat de dvs. incat sa va ierte orice greseala din trecut, sa fie o perioada a iertarilor, si sa mergeti mai departe intr-un mod hotarat. Nu este exclusa o intalnire cu parintii sau cu seniorii familiei. Sanatate – ceva junghiuri, bani – cateva zile de asteptare.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Săptămânii 27 octombrie – 2 noiembrie.

Cele mai citite

Republica Moldova și Ucraina încep oficial negocierile de aderare la UE

Uniunea Europeană, pe de o parte, şi Ucraina şi Republica Moldova, pe de altă parte, lansează oficial astăzi, la Luxemburg, negocierile menite să permită...

Transformă-ți grădina cu acoperișuri tip pergolă: De la pergole retractabile de lux la soluții All seasons

Grădina ta poate deveni o oază de relaxare și eleganță cu acoperișurile de pergolă potrivite. De la soluții high-tech retractabile la opțiuni all seasons...

VIDEO. Julian Assange a fost eliberat

"Julian Assange este liber", părăsind Marea Britanie şi închisoarea de înaltă securitate de lângă Londra unde a fost încarcerat timp de cinci ani, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă