22.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialHORMANN ŞI HUSQVARNA la EXPO CASA MEA, ediţia 2013

HORMANN ŞI HUSQVARNA la EXPO CASA MEA, ediţia 2013

A doua ediţie a EXPO CASA MEA, ce va avea loc în perioada 16 – 19 mai 2013, confirmă succesul primei ediţii prin prisma aprecierilor expozanţilor de renume precum HORMANN şi HUSQVARNA.

„Pornind de la anumite experienţe negative pe care le-am avut la ultimele târguri la care am participat, am venit la EXPOCASA MEA cu îndoieli. Am avut însă surpriza să participăm la o manifestare reuşită, cu multe contacte utile, mulţi vizitatori şi cu beneficiul unor servicii asigurate de organizatori profesionişti, care ştiu să-şi respecte clienţii. Am convingerea că vom fi prezenţi şi în 2013.” ALIN AELENEI, director de marketing HUSQVARNA, România.

„…suntem participanţi de tradiţie la asemenea expoziţii de profil. Spre regretul nostru, am întrerupt de ceva timp participările, ca urmare a insatisfacţiilor legate de organizarea lor. Deşi ne găsim încă în criză economică, considerăm că, în special în aceste perioade, trebuie să ne promovăm mai activ produsele şi imaginea. Iată de ce am participat la prima ediţie a EXPOCASA MEA. Am avut încredere în calităţile organizatorilor şi, într-adevăr, a fost o participare de succes. În câteva zile am beneficiat de multe contacte şi de servicii de calitate. Cu siguranţă, vom participa şi la ediţia 2013”, a declarat domnul MARIUS DRĂGĂNESCU, director de vânzări la HORMANN, România.

Medien Holding: Portofoliul său include cotidianul România liberă, site-ul www.romanialibera.ro, săptămânalul de satiră Academia Caţavencu, www.academiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Căminul”, „Casa Mea”, „Domus” şi „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte şi echipamente”, site-ul www.casamea.ro şi emisiunea tv „Căminul de 5 stele”), www.bebelu.ro, AIDA, revista care creşte şi conduce oameni, şi www.aidaonline.ro, www.modista.ro, tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agenţia de comunicare, branding şi corporate media Corporate Media Publishing, Medien Events şi Medien Conferences.

Nexidian International, cu dl. George Cojocaru revine în industria târgurilor alături de o echipă de top manageri cunoscuţi, care, au organizat cu succes manifestări expoziţionale la ROMEXPO, în ţară şi în străinătate.

EXPO CASA MEA 2013
Împreună, putem construi casa de vis a românilor!
www.expocasamea.ro

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidențiale. Doi candidați au fost respinși

Până în prezent, pentru alegerile prezidențiale din 2024 din România, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...
Ultima oră
Pe aceeași temă