12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialHerea, privit cu optimism la Timisoara

Herea, privit cu optimism la Timisoara

– Cel mai nou transfer al banatenilor se va alatura in Antalya lotului antrenat de Gabi Balint, care a ajuns ieri in statiunea turca.

FC Timisoara a plecat, ieri dimineata, in Turcia, pentru primul stagiu de pregatire al acestui sezon. Printre elevii pregatiti de Gabi Balint nu s-a aflat, insa, cel mai nou transfer al banatenilor. Patronul Marian Iancu s-a inteles marti seara cu omologul sau de la Rapid, George Copos, pentru ca acesta sa-l cedeze in Banat pe mijlocasul giulestenilor, Ovidiu Herea. Contra sumei de 700.000 de euro, fostul jucator al celor de la FC National va juca cel putin pentru un sezon si jumatate la echipa timisoreana. Viitorii colegi ai lui Herea au avut numai cuvinte de lauda la adresa celui care, acum un an, a starnit un adevarat razboi intre Steaua si Rapid. "Sunt sigur ca Herea este un baiat de treaba si sper ca ne va ajuta foarte mult. Asta este cel mai important, ca prin venirea lui Timisoara sa fie si mai puternica. Oricum, din cate am inteles adversarii nostri nu ne iau in calcul in lupta pentru titlu.

 

Asta nu poate decat sa fie bine pentru noi. Vom vedea la final cum sta treaba", a declarat fundasul Srdjan Luchin. De asemenea, portarul Costel Pantilimon spera ca echipa sa va da batai de cap adversarilor in acest retur si ca unul dintre cele doua trofee puse in joc vor putea fi castigate, asa cum a "decretat" patronul Marian Iancu. "Acest prim cantonament este foarte important si trebuie sa ne pregatim cat mai bine pentru a ne putea realiza obiectivele. E important sa avem si vreme buna in Antalya. Am auzit si eu ca va veni Herea la noi in echipa. Daca persoanele din conducerea clubului au decis sa il transfere pe Herea, inseamna ca e un lucru bun. Eu stiu ca este un jucator care ne poate ajuta", a spus internationalul de tineret.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă