21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialHelen Mirren a pozat topless, la 64 ani, pentru NY Magazine

Helen Mirren a pozat topless, la 64 ani, pentru NY Magazine

New York Magazine publică în numărul din această săptămână un interviu cu actriţa britanică Helen Mirren, ilustrat cu o serie de fotografii în care deţinătoarea Oscarului, în vârstă de 64 de ani, pozează topless.

 

Actriţa vorbeşte despre modul în care colaborează cu soţul ei, regizorul Taylor Hackford, în noul ei film, „Love Tanch”, în care interpretează rolul proprietarei a 70 de bordeluri din Statele Unite ale Americii, informează popeater.com consultat de Mediafax.

Deşi are o vârstă respectabilă, actriţa britanică a declarat că se simte confortabil cu propriul corp şi nu ezită să privească direct către obiectivul aparatului de fotografiat, mărturisind că adoră să tachineze publicul şi să flirteze cu acesta.

„Eu sunt fata-cea-bună care şi-ar fi dorit să fie fata-cea-rea. Încă sunt fata-cea-bună care îşi doreşte să fie o fată rea. Însă nu aş fi reuşit niciodată în roluri de fată rea. Nu sunt o puritană şi nicio o moralistă, sunt, de fapt, prea laşă”, a explicat Helen Mirren.

Rolul reginei Elizabeth a II-a din filmul „Regina/ The Queen” i-a adus actriţei Helen Mirren premiul Oscar din partea Academiei de film americane, în 2007, după două nominalizări anterioare.

În 2010, Helen Mirren a fost din nou nominalizată la Oscar, pentru rolul din „The Last Station”, însă trofeul i-a revenit actriţei americane Sandra Bullock.

Cele mai citite

Patriarhia Română îndeamnă la rugăciune și solidaritate din partea clericilor și credincioșilor în fața avertizărilor meteo de furtuni

În contextul avertizărilor meteorologice de cod galben și portocaliu de furtuni puternice și ploi abundente, Patriarhia Română face apel la rugăciune și solidaritate din...

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...

Neamț: Un bărbat a murit în incendiul pe care chiar el l-a provocat

Tragedie în Neamț. Un bărbat a murit într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat, pe un teren din comuna Dragomireşti, transmite B1Tv. Tragedia a...
Ultima oră
Pe aceeași temă