15.2 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialHCM Constanta pleaca in cantonament

HCM Constanta pleaca in cantonament

Echipa de pe litoral demareaza maine pregatirea externa, Stanescu si compania urmand a efectua doua cantonamente.

Obiectivele impuse de conducerea campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, presupun o perioada de pregatire intensa. Dupa mai bine de o saptamana petrecuta la Constanta si finalizata cu vizita medicala, echipa de pe litoral decoleaza maine catre Serbia, acolo unde se va cantona pentru primul stagiu de pregatire extern al verii. HCM merge la Zlatibor, unde va sta intre 21 iulie si 2 august, iar aici va disputa doua partide de verificare contra celor de la Vardar Skopje (Macedonia). Acest stagiu va fi urmat imediat de un altul, de aceasta data, la Novi Sad, unde HCM va disputa mai multe partide in compania unor formatii din Serbia.
Cea mai importanta perioada de pregatire este insa programata intre 26 si 31 august, atunci cand HCM va participa la un turneu amical, unde va juca mpotriva echipelor Gorenje (campioana Sloveniei), Chambery (vicecampioana Frantei) si Steaua Bucuresti.
"Ne asteapta o perioada grea, insa extrem de importanta. Aceste stagii de pregatire sunt menite sa ne fortifice pentru un sezon 2009/2010 ce se anunta extrem de greu. Avem programate mai multe partide in compania unor formatii de calibru si in acestea ne vom putea da seama de potentialul echipei", a declarat secundul echipei de pe litoral, Eden Hairi. HCM are ca obiectiv pentru sezonul urmator eventul in intrecerile interne si calificarea in optimile Ligii Campionilor. 

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă