16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialHC Zalău a câştigat categoric turneul finalului de an

HC Zalău a câştigat categoric turneul finalului de an

Echipa de handbal feminin HC Zalău a câştigat, pentru prima oară, Trofeul Maramureş, cea mai importantă competiţie amicală din România înainte de restartul sezonului Ligii Naţionale. Organizat pentru a 12-a oară în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, Trofeul Maramureş a fost, în sfârşit, cu noroc pentru elevele pregătite de Gheorghe Tadici. Acestea au câştigat toate cele trei partide disputate împotriva lui „U” Jolidon Cluj şi HCM Baia Mare, dar şi contra maghiarelor de la Bekescsaba.

Liga se reia în 14 ianuarie

Pe poziţia a doua a clasamentului a terminat HCM Baia Mare, formaţia care a câştigat cele mai multe ediţii de până acum, patru. Gazdele au pierdut partida contra zălăuancelor, la un singur gol diferenţă, dar şi meciul împotriva lui Bekescsaba. „U” Jolidon Cluj şi formaţia din Ungaria au acumulat tot o singură victorie, însă au terminat pe locurile trei şi patru despărţite de golaveraj.

La finalul competiţiei, fiecare din cele patru echipe au primit diverse premii, dar o distincţie specială a luat şi şeful galeriei băimărene, Simi Marcovici. Trofeul Maramureş a avut la start trei dintre primele şapte clasate în acest sezon al Ligii Naţionale de Handbal Feminin, competiţie care va fi reluată în 14 ianuarie, cu etapa a noua.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă