15.2 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialHandbalul constantean a pornit la drum

Handbalul constantean a pornit la drum

» Ambele reprezentante ale Constantei in Liga Nationala de handbal au inceput antrenamentele intense.

» Cele doua formatii au obiective diferite, dar ambele tintesc performanta.

Dupa aproximativ doua luni de pauza, echipele de handbal ale Constantei s-au reunit in vederea pregatirii noului sezon competitional, ce va debuta la inceputul lunii septembrie. Atat HCM Constanta, cat si CS Tomis au intrat de ieri in programul de pregatire intens, ambele formatii avand parte de modificari in lot.
Singura diferenta intre cele doua este ca fetele nu au inca un antrenor. Dupa ce secundul nationalei, Vlad Caba, a refuzat gruparea de la malul marii, conducerea cauta acum un nou tehnician. "Momentan, mergem tot pe mana lui Dumitru Musi, care va demara pregatirile cu echipa. Suntem insa in tratative cu un tehnician sarb si speram ca in cel mai scurt timp situatia bancii tehnice sa se rezolve", a declarat presedintele constantencelor, Gheorghe Slabu. Misiunea noului antrenor va fi destul de dificila, deoarece va avea la dispozitie o echipa aproape noua, in care omogenitatea lipseste.

 

Andreea Talvac (CSM Ploiesti), Janina Luca si Elena Avadanii (ambele de la Oltchim Rm. Valcea), Mihaela Cracana si Georgiana Patru – ambele de la Otelul Galati, Cristina Zamfir, Ioana Patuleanu si Oana Carstea (toate de la KZN Slatina), precum si Cazacu, Mateescu si Drutu au venit la Constanta, ultimele trei dupa o perioada de imprumut. De partea cealalta, HCM nu a facut multe modificari in lot, banca tehnica a ramas aceeasi, iar obiectivele sunt neschimbate fata de sezonul trecut. Echipa de pe litoral vrea eventul, precum si o evolutie cat mai buna in Liga Campionilor. Constantenii vor chiar sa devina prima echipa din Romania care depaseste faza grupelor in competitia suprema a handbalului continental. Misiunea este una foarte dificila, deoarece HCM-istii se lupta cu Medvedi, Montpellier, Valladolid si Szeged pentru un loc in primele patru ale grupei.

» Oltchim a venit la mare
Una din cele mai puternice formatii romanesti la ora actuala, indiferent de sport, Oltchim Ramnicu Valcea, s-a cantonat pe litoral pentru prima perioada de pregatire. Fetele antrenate de Radu Voina s-au cazat la Hotel Sport si au programate in fiecare zi cate doua antrenamente. Primul este efectuat pe nisipul plajei de la Mamaia, iar al doilea in Sala Sporturilor.

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă