13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialHalep şi Tecău se menţin pe poziţii

Halep şi Tecău se menţin pe poziţii

Cei doi reprezentanţi ai Constanţei în tenisul mondial au rămas pe aceleaşi locuri ale ierarhiilor sportului alb, după o săptămână de pauză. Atât Simona Halep, cât şi Horia Tecău nu au concurat săptămâna trecută, dar au reuşit să îşi păstreze locurile în clasamentele WTA şi ATP.

Simona Halep se află pe acelaşi loc, 46, cu 1.260 de puncte acumulate, şi este depăşită de o singură conaţională, Monica Niculescu, şi ea în staţionare, pe locul 29. Halep nu a evoluat săptămâna trecută, dar acum este pe tabloul principal de concurs de la Barcelona, întrecere din calendarul WTA dotată cu premii totale de 220.000 de dolari. În runda inaugurală a concursului barcelonez, constănţeanca a întâlnit-o pe americanca Solane Stephens.

Simona Halep a reuşit să treacă de sportiva de peste Ocean, nu fără probleme, însă. Constănţeanca a câştigat în două seturi identice, scor 6-4, dar a avut nevoie de peste o oră şi jumătate pentru a se impune. În ceea ce-l priveşte pe Horia Tecău, constănţeanul se menţine şi el pe poziţii. În ierarhia ATP a jucătorilor de dublu, Tecău este pe locul 12, în timp ce în clasamentul perechilor se află în continuare pe locul 4, alături de către Robert Lindstedt (Suedia).  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă