17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialHagi, supărat pe arbitri

Hagi, supărat pe arbitri

Patronul celor de la Viitorul a declarat că este greu să faci treabă în fotbal atunci când nu ai anumite interese şi te ghidezi doar după profesionalism.

 

Ultimul joc disputat de Viitorul Constanţa pe teren propriu l-a înfuriat la culme pe patronul echipei de pe litoral, Gheorghe Hagi. Gruparea constănţeană nu a reuşit să se impună în faţa echipei Concordia Chiajna, la finalul celor 90 de minute tabela indicând scorul de 1-1. Frustrarea lui Hagi a venit în urma prestaţiei arbitrului partidei, care nu a acordat gazdelor un penalty cât se poate de clar, iar reuşita oaspeţilor a fost validată, deşi marcatorul a pornit dintr-o evidentă poziţie de ofsaid. Pentru constănţeni a fost a noua partidă încheiată la egalitate şi a şase consecutivă fără victorie.

„Meritam să luăm trei puncte, dar unii vor să luăm cât mai puţine. Am spus în tur că nu vorbesc despre arbitraje, dar unele lucruri sunt prea pe faţă. Golul Chiajnei, penalty neacordat, penalty cu Petrolul, penalty şi la Bistriţa, dar noi suntem echipă mică. O iau pe coajă, ce să fac? Măcar respect pentru aceşti copii cer care muncesc şi meritau să câştige. Probabil că cineva undeva doreşte să ne ţină acolo cu punctele, pentru că avem prea multe. Prietenii sunt prieteni, îi cunosc. Balaj, acum Crăciunescu au motive să dea pentru noi şi nu dau. Ăsta e fotbalul, am tăcut până acum, am vrut să fiu profesionist, dar în România trebuie să strigi. A fost rea-voinţă din toate punctele de vedere”, a spus Hagi la finalul partidei de luni seară.

În urma rezultatului din meciul cu Chiajna, Viitorul urcă un loc în clasament şi va ierna pe locul 11. Dintre echipele nou-promovate, formaţia de pe litoral este cea mai bine clasată la finalul primei părţi a Ligii I.

Nu se mai joacă în 2012

Viitorul Constanţa trebuia să mai joace un meci în acest an, împotriva celor de la Astra Giurgiu. Oficialii fotbalului românesc au decis însă să amâne etapa din cauza timpului nefavorabil. Data la care va fi reprogramată runda nu a fost stabilită încă, dar există două variante. În aceste condiţii, jucătorii Viitorului vor lua vacanţă mai devreme, dar nu înainte de a mai efectua câteva antrenamente.

11 este locul ocupat de Viitorul în ierarhia Ligii I.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă