12.8 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialHagi: Ma simt pregatit sa lucrez in Turcia

Hagi: Ma simt pregatit sa lucrez in Turcia

Fostul international Gheorghe Hagi a declarat, pentru cotidianul turc Fanatik, ca se simte pregatit sa revina in Turcia si ca intr-o buna zi ar putea ajunge din nou in aceasta tara, unde a activat mai intai ca jucator, iar apoi ca antrenor.
"Ma simt pregatit sa lucrez in Turcia. Bineinteles ca as putea reveni intr-o buna zi. Este suficient ca aceasta treaba sa se faca de acum cu profesionalism. Este decizia lor. Daca vor vedea unde are dreptate Hagi, eu sunt gata. A sosit timpul sa se avanseze in Europa. In ultimii ani nu au fost succese nici cu echipele de club, nici cu prima reprezentativa a Turciei", a spus Hagi.
Gheorghe Hagi crede ca la Galatasaray conducerea clubului ar trebui sa apeleze la ajutorul fostilor jucatori. "Daca li s-ar da jucatorilor din vechea generatie functii cum ar fi cea de antrenor sau manager, cred ca vor veni si succesele. Conducatorii ar trebui sa le intinda o mana celor care s-au lasat de fotbal", a adaugat fostul jucator.
Hagi a mentionat ca ii este dor de suporterii din Turcia. "Turcia este a doua mea tara. Am trait la Istanbul cele mai frumoase zile din viata. Sunt gata sa fac multe pentru a doua mea tara. Sunt foarte mandru cand vad, stiu si aud ca nu am fost uitat. Nu pot uita momentele cand ne-am inaltat in Europa, pas cu pas. Imi este foarte dor de suporteri. Sper ca si lor le este dor de mine", a declarat Hagi.
Gheorghe Hagi a evoluat in Turcia la Galatasaray, in perioada 1996-2001. In 2003 a antrenat formatia Bursaspor, iar in 2004-2005 a fost tehnicianul echipei Galatasaray.
In urma cu cateva zile, Hagi a declarat ca se simte pregatit sa antreneze din nou si ca asteapta oferte.

Cele mai citite

A căzut într-un canal adânc de patru metri într-un parc din Capitală

Un bărbat în vârstă de 45 ani a căzut într-un canal, la aproximativ patru metri adâncime, în parcul Orăşelul Copiilor, din sectorul 4 al...

Ediție Tezaur cu dobânzi neimpozabile de până la 7%

Titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile şi se pot răscumpăra în avans. Titlurile pot fi achiziţionate de la Trezoreria Statului, între...

Medic de la ATI, rănit grav într-un accident rutier. Se afla pe marginea drumului

Virginia Armega medic în cadrul secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a fost rănită în urma accidentului din localitatea Țicleni, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă