22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialHagi, criticat că n-a folosit "românii"

Hagi, criticat că n-a folosit „românii”

Gheorghe Hagi, tehnicianul echipei Galatasaray, a fost criticat ieri de presa turcă pentru că nu i-a folosit din primul minut al întâlnirii cu Bursaspor, pierdută cu scorul de 0-2, pe atacantul Bogdan Stancu şi portarul Zapata, ambii aduşi în această iarnă la formaţia turcă din Liga I. Jurnalul Fotospor a menţionat că pentru Hagi a fost „sinucidere” faptul că nu l-a folosit deloc pe portarul Robinson Zapata, iar pe atacantul Bogdan Stancu, pentru care Galata a plătit 5 milioane de euro, nu l-a introdus ca titular.

„A fost frustrant faptul că, în timp ce Galatasaray a pierdut meciul în urma greşelilor mari ale portarului Ufuk, experimentatul Zapata a fost lăsat în tribună”, a scris Fotospor. „Antrenorul echipei Bursaspor, Ertugrul Saglam, l-a introdus în primul 11 pe Kenny Miller, în timp ce Hagi a insistat să îl trimită în teren pe Kazim ca atacant. Compatriotul său Stancu a rămas pe bancă. În repriza a doua (când era prea târziu), s-a trezit şi l-a introdus în joc!”, a mai notat Fotospor.

De asemenea, cotidianul

Sabah a subliniat că Hagi a înregistrat, în al doilea său mandat la Galatasaray, cinci înfrângeri în campionatul intern, echipa reuşind să înscrie în 11 partide doar opt goluri şi să primească 11. Jurnalul Star a amintit că Bogdan Stancu a avut o evoluţie bună în partida precedentă din campionatul Turciei, cu Sivasspor. „L-am văzut pe Stancu în meciul cu Sivas, a avut o evoluţie bună. Atunci de ce nu a început Hagi cu atacantul român? Iar dacă nu este pregătit, de ce a jucat în repriza a doua?”, s-a întrebat Star.

Cele mai citite

Dr. Radu Țincu trage un semnal de alarmă asupra poli-adicției la tineri și lansează cartea „Învinge dependența”

Fenomenul poli-adicției, adică dependența multiplă de substanțe și comportamente, devine tot mai prezent în rândul tinerilor din România, avertizează dr. Radu Țincu, unul dintre...

Viorica Dăncinepoate – Academia Catavencu

După atât de cunoscutele „Scopul partidului social-democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut” și „lupt împotriva unei țări...
Ultima oră
Pe aceeași temă