14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialGriji risipite pentru Otelul Galati

Griji risipite pentru Otelul Galati

» Victoria galatenilor in meciul cu FC Arges a alungat temerile de retrogradare ale echipei de la Dunare.

» Trupa lui Grigoras s-a impus in penultima etapa cu 2-0 si acum asteapta linistita vacanta.

Inaintea penultimei etape a campionatului, Otelul Galati avea teoretic si matematic posibilitatea de a retrograda, diferenta dintre otelari si ultimul loc retrogradant fiind recuperabila. Meciul pe care galatenii l-au disputat in compania celor de la FC Arges a fost insa ultimul pas catre salvare. Trupa lui Petre Grigoras s-a impus cu scorul de 2-0 si astfel posibilitatile de a retrograda s-au risipit. Reusitele izbavitoare au fost semnate de Ibeh si Pena. Primul a reluat in plasa o centrare a lui Salagean, in minutul 13 iar avantajul a fost dublat dintr-un penalty obtinut de Paraschiv si transformat de Pena. Cele trei puncte au permis echipei de la Dunare sa urce un loc in clasament iar etapa urmatoare are sansa de a mai obtine o victorie si astfel sa incheie campionatul pe locul 10. La meciul cu FC Arges Grigoras surprins de numarul de spectatori din tribune pentru un ultim meci pe teren propriu si, de asemenea, s-a declarat multumit de rezultat.

 

Doua lucruri m-au bucurat azi, victoria si numarul mare de spectatori. Ma bucur ca am jucat mai bine 11 contra 11, am ratat in a doua repriza patru mari ocazii de gol. La Pandurii, daca facem un egal, cred ca vom putea obtine un loc nesperat acum cateva saptamani", a spus Grigoras. In ultima etapa a sezonului, Otelul se deplaseaza la Targu Jiu pentru meciul cu Pandurii din localitate, o intalnire pentru clasament, cele doua echipe fiind vecine in ierarhie, gorjenii fiind in imediata apropiere a otelarilor.

» Se vrea reconstructia
Evolutia Otelului in acest sezon l-a nemultumit pe presedintele Marius Stan care a anuntat restructurari masive in intersezon. "De la vara 8, 9 jucatori vor pleca si vom face remanieri serioase. Toata lumea vrea sa cumpere, dar piata este in scadere si nimeni nu prea o face", a declarat oficialul galatean care a mai spus ca vedeta Bourceanu va ramane la Galati inca doi ani pentru ca valoarea lui sa creasca si implicit si pretul.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă