17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialGodot Café-Teatru

Godot Café-Teatru

În luna noiembrie a anului trecut, pe scena artistică a Bucureştiului a intrat un nou spaţiu cultural, dedicat în special tinerilor. Este vorba de Godot Cafe-Teatru, un spaţiu elegant, dotat tehnic, iar fiecare loc are funcţionalitate multiplă. Godot Cafe-Teatru păstrează fizionomia unui teatru clasic, însă repertoriul cuprinde spectacole independente, şi nu numai. Astfel, în fiecare seară, pe scena Godot se joacă piese de teatru, au loc concerte, spectacole de stand-up comedy, impro-show-uri, proiecţii de film sau expoziţii de fotografie, în atmosfera caldă a unei cafenele.

Totul se întâmplă pe strada Blănari 14, lângă Club A, un loc cu totul special, pe care ar trebui neapărat să-l vi­zitaţi. În continuare găsiţi programul pe următoarele zile şi, dacă vă interesează ceva, faceţi rezervare, pentru a fi siguri că veţi găsi un loc. Duminica seara o comedie neagră, alcătuită din cinci poveşti ce au ca temă moartea – „Cinci rendez-vous-uri mortale” (foto), de la ora 20.00. Regia aparţine lui Liviu Lucaci, distribuţia fiind formată din Delia Nartea, Angel Popescu, Alexandru Conovaru, Cosmin Nedelcu, George Costea, Alin State, Smaranda Caragea, Alice Sălceanu, Iulia Samson, Sabina Brânduşe şi Andrei Roşu.

Luni, 7 februarie, pe scenă vor urca Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc, pentru spectacolul de muzică şi poezie „De ce nu?”. Cei doi artişti vor interpreta, acompaniaţi de pian, piese pe versurile unor compozitori şi textieri români deveniţi clasici, ca Vasile Veselovski, George Ţărnea sau Mihai Maximilian. Marţi, 8 februarie, de la ora 19.00 sunteţi invitaţi la conferinţa „Povestea ceaiului”. Iar miercuri, 9 februarie, de la ora 20.00, este programat „Moscova petuski”, un one man show impresionant susţinut de Richard Bovnoczki, în regia Theodorei Herghelegiu.

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă