17.5 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialGigi Becali nu poate veni la procesul รฎn care penitenciarul รฎi contestฤƒ...

Gigi Becali nu poate veni la procesul รฎn care penitenciarul รฎi contestฤƒ regimul deschis de detenลฃie

Gigi Becali nu se poate prezenta, luni, la procesul în care Penitenciarul Jilava a contestat regimul deschis de executare a pedepsei, cauza bolii sale Medicii spitalului de la Penitenciarul Poarta Albฤƒ au decis cฤƒ Becali nu poate fi transportat ลŸi altfel va lipsi de la procesul în care penitenciarul a contestat regimul deschis de executare a pedepsei, potrivit România TV.

CiteลŸte ลŸi: Becali ar putea ieลŸi din penitenciar ca sฤƒ se opereze

Din cauza problemelor pe care le are la coloanฤƒ, Gigi Becali va rฤƒmâne pe o perioadฤƒ nedeterminatฤƒ în spitalul penitenciar de la Poarta Albฤƒ. Pe perioada acestor investigaลฃii el nu va fi dus la niciun termen în instanลฃฤƒ, pânฤƒ când medicii nu vor da un diagnostic foarte clar.

CiteลŸte ลŸi: Gigi Becali, la spitalul penitenciarului pentru investigaลฃii medicale

Becali nu va putea fi operat în sistemul penitenciar pentru cฤƒ nu existฤƒ neurochirurgi, ceea ce înseamnฤƒ cฤƒ va trebui sฤƒ facฤƒ o cerere în instanลฃฤƒ, prin care sฤƒ cearฤƒ sฤƒ meargฤƒ la un spital civil pentru a fi operat.

CiteลŸte ลŸi: Becali nu va putea munci la Viitorul Constanลฃa

La procesul de luni, Gigi Becali ar fi trebuit sฤƒ vinฤƒ în fata magistraลฃilor ลŸi sฤƒ îลŸi susลฃina punctul de vedere, pentru cฤƒ cei de la Jilava spun cฤƒ el nu ar fi trebuit sฤƒ primeascฤƒ regimul deschis de executare a pedepsei, pentru cฤƒ a trecut prea puลฃin timp de la momentul în care a fost încarcerat.

Cele mai citite

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit cu medicul Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit pe 5 octombrie 2024 cu Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ, renumitul medic, รฎntr-o ceremonie elegantฤƒ desfฤƒศ™uratฤƒ la Palatul Snagov. Evenimentul a fost unul...

Netanyahu spune cฤƒ Israelul se confruntฤƒ cu un rฤƒzboi pe ศ™apte fronturi

Netanyahu a afirmat cฤƒ Israelul are dreptul sฤƒ se apere ศ™i cฤƒ nu รฎi va uita pe cei 101 ostatici pe care รฎi va...

TRAGEDIE: O tรขnฤƒrฤƒ de 27 de ani ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i รฎntr-un apartament din Bistriศ›a

O tรขnฤƒrฤƒ ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i, sรขmbฤƒtฤƒ searฤƒ, รฎn apartamentul lor din Bistriศ›a, รฎn urma unui apel la 112 care anunศ›a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ