4.8 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSpecialGhita Muresan a deschis o scoala de baschet la Cluj

Ghita Muresan a deschis o scoala de baschet la Cluj

Fosta vedeta din NBA, Ghita Muresan, a deschis cursurile primei scoli de vara la baschet, organizata la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.
Presedintele BU „Poli” Cluj, cel mai important club de baschet masculin din judet, Mircea Cristescu, a spus ca organizatorii scolii de vara au rezervat 60 de locuri copiilor. Ei vor fi impartiti in cate 10 grupe de lucru, insa vor avea si antrenamente in comun.
Ghita Muresan va fi asistat de alti sapte antrenori romani, din Cluj-Napoca si din Bucuresti, specialisti in lucrul cu copiii. El a marturisit ca ar fi vrut la inceput sa lucreze doar cu 40 de copii, insa a renuntat la idee datorita interesului mare. Foarte multi dintre micuti s-au inscris pe Internet la scoala de vara.
Fiecare copil va participa la antrenamentele fizice de dimineata, iar dupa amiaza vor fi organizate competitii intre ei, in care se vor infrunta atat jucatori individuali, cat si echipe. Sistemul a fost gandit in asa fel incat fiecare sa joace cel putin doua reprize zilnic.
Multe dintre partide vor avea loc in paralel, iar in Sala Sporturilor au fost deja amenajate mai multe terenuri de bachet de dimensiuni mai mici decat cele pentru adulti. Printre participantii la scoala de vara se numara si cei doi copii ai lui Ghita Muresan.
Fostul baschetbalist a declarat ca nu ii va forta pe copiii sai sa aleaga acest sport. „Este OK si daca nu vor dori sa faca sport”, a declarat fosta vedeta din NBA.
Copiii care participa la tabara de vara trebuie sa plateasca doar o taxa modica de participare, de 35 RON.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă