15.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialGanea si Stancu merg la Poli Timisoara!

Ganea si Stancu merg la Poli Timisoara!

» Dupa ce l-a scapat printre degete pe Ianis Zicu, Poli Timisoara este foarte aproape de a da o alta lovitura pe piata transferurilor. Ionel Ganea a primit acordul lui George Copos sa semneze cu orice echipa fara ca Rapid sa ceara vreun ban pe transfer.

 

Oficialii timisorenilor s-au ferit, insa, sa vorbeasca pe aceasta tema, pentru a nu se repeta povestea cu Zicu. "Chiar nu pot sa vorbesc despre Ionel Ganea. Nu stiu ce va fi. Eu am patit-o si cu Zicu. M-am aruncat sa spun ca il vreau la Timisoara si m-am trezit ca se duce la Dinamo. Batusem palma cu Giovanni Becali, care mi-a garantat ca in tara il da numai la Poli, iar seara era prezentat oficial la Dinamo. Asta ca sa se vada ce om de cuvant e Giovanni. Asa ca mi-e frica sa vorbesc despre Ganea. Nu vreau sa se intample iar", a spus Marian Iancu, afirmand insa ca ar putea exista surprize la conferinta de presa de astazi in care va fi prezentat tehnicianul Dusan Uhrin Jr. Astfel pe langa ceh, i-am putea vedea pozandu-se cu fularul lui Poli pe Ganea, Pecka sau Kysela.
Aflat in vacanta, Ionel Ganea nu a dorit sa discute despre un posibil transfer la Poli, precizand ca se afla inca sub contract cu Rapid. "Nu pot sa vorbesc despre alte cluburi. Am o intelegere cu Rapid valabila inca doi ani. Am discutat cu domnul Copos si mi-am exprimat dorinta de a pleca de la Rapid. Daca dansul vrea sa-mi duc contractul pana la sfarsit, mi-l voi duce, pentru ca eu imi respect contractele. Dar sa se stie ca eu nu stau la mila lui Copos", a comentat Ganea.
Cu toate acestea, Ioanel Ganea a fost prezent ieri la sediul BkP pentru a negocia contractul cu Poli Timisoara. Cum atacantul va veni gratis pe Bega, el solicita un contract in jurul sumei de 300.000 de euro pe sezon timp de trei ani. Poli va trebui sa mai plateasca 165.000 de euro Rapidului, aceasta fiind suma pe care giulestenii au achitat-o in iarna petru transferul atacantului. Jucatorul, in varsta de 34 de ani, avea o intelegere la Rapid care expira in vara anului 2009. Insa salariul de aproximativ 300.000 de euro pe stagiune este considerat prea mare de catre George Copos, boss-ul giulestenilor gandindu-se ca e mai bine sa scape de Ganea.  
Chiar daca nu confirma negocierile, conducatorii Politehnicii lasa sa se inteleaga ca, pana la urma, Ganea va evolua in tricoul alb-violet cel putin un sezon. "Va dau cuvantul meu de onoare ca Ganea nu a semnat inca. si cred ca toti trebuie sa asteptam pana maine (n.r. – azi). Inca nu este nimic clar si trebuie sa avem cu totii rabdare. Mai multe amanunte veti avea la conferinta de presa de maine (n.r. – azi, ora 16.00)", a mentionat vicepresedintele Emil Rosianu.

Urmeaza Maftei si Maldarasanu?
Pana la primul stagiu de pregatire, cel din Ungaria, programat in perioada 18-23 iunie, vor mai putea aparea noi nume in lotul Politehnicii, tinand cont ca sefii timisorenilor au afirmat, in mai multe randuri, ca ultimul cuvant in ceea ce priveste transferurile il are Dusan Uhrin.
Pana la oficializarea transferului lui Ionel Ganea, Poli a reusit sa-l achizitioneze pe Stelian Stancu de la Steaua. Cel care a dezvaluit tranzactia a fost chiar Gigi Becali. Finantatorul Stelei a precizat ca suma de transfer a fost initial de 250.000 de euro, insa s-a inteles cu Marian Iancu sa-l cedeze pe fundasul ros-albastrilor pentru suma de 200.000 de euro. Astfel, este foarte posibil ca Adrian Olah sa fie cedat, in cele din urma, celor de la U Cluj.

» In ceea ce priveste transferul lui Ianos Szekely la Poli Timisoara, directorul general al Otelului, Marius Stan, a declarat ca nici un jucator nu va pleca de la Galati. Oficialul "otelarilor" a mai mentionat ca pana in momentul de fata nu a venit nici o oferta concreta pe adresa clubului pentru Szekely. "Toate ofertele au fost doar prin presa. Pe adresa clubului nu am primit nimic. Acum s-a incheiat perioada de transferuri. Nu mai cedam pe nimeni. Azi (n.r. – ieri) s-a reunit lotul. Ne pregatim serios pentru noul sezon si pentru meciurile din Cupa UEFA Intertoto", a afirmat Stan, precizand ca Otelul a achizitionat un portar marocan, Ismail Coha, la care se vor mai alatura inca trei jucatori straini.

Cele mai citite

SUA dezaprobฤƒ decizia Israelului de a-l declara โ€žpersona non grataโ€ pe secretarul general al ONU

Departamentul de Stat al SUA a criticat decizia Israelului de a-l declara โ€žpersona non grataโ€ pe secretarul general al ONU. Decizia are legฤƒturฤƒ cu...

Aproximativ 200 de poliศ›iศ™ti ศ™i jandarmi participฤƒ la zeci de percheziศ›ii รฎn localitatea ศšฤƒndฤƒrei

Aproximativ 200 de poliศ›iศ™ti ศ™i jandarmi participฤƒ รฎn aceastฤƒ dimineaศ›ฤƒ la o acศ›iune de amploare รฎn localitatea ศšฤƒndฤƒrei, din judeศ›ul Ialomiศ›a, care este desfฤƒศ™uratฤƒ...

Care sunt avantajele abordฤƒrii holistice a sฤƒnฤƒtฤƒศ›ii?

Ai auzit vreodatฤƒ de medicina integrativฤƒ? Dacฤƒ nu, ar trebui sฤƒ ศ™tii cฤƒ aceasta se bucurฤƒ de o popularitate tot mai mare de la...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ