17.4 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialGache renunta la vedete si aduce atacanti de la Delta

Gache renunta la vedete si aduce atacanti de la Delta

Conducerea gruparii Farul Constanta intentioneaza sa renunte din sezonul viitor la serviciile portarului George Curca (foto) si ale jucatorilor de camp Ion Barbu, Armel Disney, Iulian Apostol si Tibor Moldovan, sustin surse din cadrul clubului, acestia fiind pusi pe lista de transferuri. Curca a pierdut postul de titular in poarta echipei Farul dupa ce in finalul sezonului 2005/2006 a fost acuzat ca nu si-ar fi aparat corect sansele intr-un meci cu Steaua. Ion Barbu a avut in finalul stagiunii trecute o serie de neintelegeri cu antrenorul Basarab Panduru, iar Tibor Moldovan si Armel Disney nu au fost folositi decat rareori in ultima editie de campionat.
De altfel, presedintele CA al FC Farul, Gheorghe Bosanceanu, a declarat ca la Farul au sosit cateva oferte pentru Curca, Apostol si Tibor Moldovan, insa nu a dorit sa dezvaluie numele cluburilor interesate.
In ceea ce priveste sosirile, Farul Constanta a achizitionat un mijlocas portughez, Gaston Mendy, care provine de la echipa de liga secunda Estoril, plus doi jucatori de la Delta Tulcea.
Mendy, in varsta de 21 de ani, este nascut in Senegal, dar are cetatenie portugheza. Fotbalistul a semnat un contract pe patru ani dupa ce a fost remarcat de directorul tehnic al Farului, Ion Marin, acesta insistand pentru aducerea jucatorului la Constanta. "Este un jucator pe care Ion Marin il urmareste inca din iarna si despre care am auzit multe lucruri bune. Este si tanar, asa cum ne doream pentru ca avem ca obiectiv intinerirea lotului", a declarat Bosanceanu.
Cei doi jucatori de la Delta Tulcea sunt atacanti, Emil Nanu (26 de ani) si stefan Ciobanu (28 de ani). Nanu, care a marcat 17 goluri pentru Delta Tulcea, in sezonul trecut, a fost transferat definitiv de Farul, in timp ce Ciobanu a fost imprumutat pentru un an, cu optiune de cumparare definitiva. Ciobanu a marcat 16 goluri pentru echipa ce a terminat pe primul loc Seria I a Ligii a II-a, dar care nu va primi licenta pentru Liga I.
De asemenea, la Farul se vor intoarce portarul Razvan Stanca, imprumutat in ultimul sezon la Sportul Studentesc, si Bogdan Apostu, imprumutat la UTA.

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă