20.2 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialFuria naturii a făcut victime în SUA: Şase persoane au murit și...

Furia naturii a făcut victime în SUA: Şase persoane au murit și alte șapte au dispărut

Şase persoane au murit şi alte şapte sunt date dispărute, după ce două maşini au fost luate de ape, în timpul inundaţiilor produse la graniţa dintre statele americane Utah şi Arizona, relatează Mediafax.

Toate victimele sunt mame şi copii mici, a declarat Kevin Barlow, din cadrul Departamentului de pompieri. Cel mai mic dintre copii are aproximativ patru ani.

Inundaţiile au devastat o comunitate de la graniţa dintre Hildale, Utah, şi Colorado City, Arizona, în noaptea de luni spre marţi.

Majoritatea oamenilor care locuiesc în acea comunitate sunt membri ai sectei de poligami Warren Jeffs.

Inundaţiile au fost cauzate de ploile torenţiale înregistrate în canioanele din zona Hildale, a precizat Barlow. Torentele de apă au fost atât de puternice încât au luat două maşini.

În cele două autovehicule se aflau 16 persoane, a afirmat Barlow. Dintre acestea, şase au murit, trei au fost găsite în viaţă, iar şapte sunt date dispărute,  a anunţat Departamentul de pompieri din Hildale (Utah), citat de CNN.

Peste 60 de persoane îi caută pe oamenii dispăruţi în zona de graniţă.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă s-a întors în zonele afectate de inundații din Galați

La 3 săptămâni de la inundațiile catastrofale care au măturat mare parte din zona Moldovei, liderul PNL s-a întors în zonele afectate pentru a...

Macron vrea oprirea livrărilor de arme pentru Israel, folosite în Gaza

Preşedintele francez Emmanuel Macron s-a exprimat sâmbătă în favoarea opririi livrărilor de arme către Israel, dacă aceste arme sunt folosite în conflictul din Fâşia...

CCR a exclus-o pe Diana Șoșoacă din cursa pentru prezidențiale

CCR a exclus-o pe Diana Șoșoacă din cursa pentru prezidențiale, menținând însă candidaturile lui Nicolae Ciucă și Kelemen Hunor. Votul pentru Mircea Geoană a...
Ultima oră
Pe aceeași temă