28.9 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialFOTO Showroom cu mobilฤƒ de lux รฎn Centrul Vechi

FOTO Showroom cu mobilฤƒ de lux รฎn Centrul Vechi

Compania italianฤƒ Minuzzo a lansat astฤƒzi, la BucureลŸti, noul sฤƒu showroom din Centrul Vechi al Capitalei.

 

Minuzzo a fost fondatฤƒ în 1985 în Italia sub numele de Bassano International, iar în România funcลฃioneazฤƒ din 1992. Compania aduce nou pe piaลฃa româneascฤƒ mobilฤƒ clasicฤƒ autenticฤƒ italianฤƒ, construitฤƒ integral din lemn masiv, cu efect de învechire, finisatฤƒ prin utilizarea unui procedeu artizanal originar din zona Veneลฃiei, ornamentatฤƒ cu feronerie personalizatฤƒ turnatฤƒ din bronz ลŸi alamฤƒ.

De asemenea, compania aduce ca noutate exclusivฤƒ în România mobilierul modern din lemn masiv stratificat, finisat manual prin procedeul „spazzolato a mano „.

Specific tehnologiei de fabricaลฃie a companiei Minuzzo este atenta selecลฃionare ลŸi pregฤƒtirea minuลฃioasฤƒ a materialului lemnos punându-se accent exclusiv pe calitate, prelucrarea precisฤƒ din punct de vedere dimensional a pieselor componente ale mobilierului, prin folosirea de maลŸini cu comandฤƒ numericฤƒ, iar în final finisajul artizanal manual.

„Minuzzo reprezintฤƒ un proiect ambiลฃios ลŸi o muncฤƒ meticuloasฤƒ pentru a da fiecฤƒrei piese din portofoliu o personalitate proprie, un suflet unic ลŸi inconfundabil. Obiectivul companiei Minuzzo pe piaลฃa din România este oferirea de mobilier ลŸi aranjamente interioare clasice ลŸi moderne de cea mai înaltฤƒ calitate, care sฤƒ educe gustul artistic al clientului. Din experienลฃa avutฤƒ pânฤƒ acum, clientul român este deschis ลŸi pregฤƒtit pentru zona mobilierului de lux, având preferinลฃe apropiate de stilul italian de mobilier ลŸi aranjament interior. De aceea, pentru obiectivele noastre de business piaลฃa din România ocupฤƒ un loc important, devenind o piaลฃฤƒ interesantฤƒ”, a declarat Claudio Minuzzo, unul dintre cei doi asociaลฃi ai companiei.

Pe piaลฃa italianฤƒ compania Minuzzo vinde piese de mobilier prin intermediul show-room-urilor ลŸi boutique -urilor specializate în comerลฃul de mobilฤƒ de artฤƒ, în timp ce în România se adreseazฤƒ direct clienลฃilor privaลฃi, pentru a oferi cele mai bune servicii în domeniul aranjamentului interior.

Cele mai citite

Alocaศ›iile ศ™i indemnizaศ›iile pentru copii vor fi plฤƒtite รฎnainte de รฎnceperea ศ™colii

Autoritฤƒศ›ile au luat decizia de a accelera plata alocaศ›iilor ศ™i indemnizaศ›iilor pentru copii, pentru a veni รฎn sprijinul familiilor รฎnainte de รฎnceputul anului ศ™colar...

Avertizฤƒri cod galben de la ANM: Averse รฎn Galaศ›i ศ™i Tulcea ศ™i caniculฤƒ รฎn mai multe regiuni ale ศ›ฤƒrii

Administraศ›ia Naศ›ionalฤƒ de Meteorologie a emis joi dimineaศ›ฤƒ noi avertizฤƒri cod galben pentru averse ศ™i caniculฤƒ pentru Galaศ›i, Tulcea ศ™i mai multe zone din...

Transporturile pe Dunฤƒre sunt รฎn pericol. Soluศ›iile pentru un trafic eficient de mฤƒrfuri

Debitul Dunฤƒrii continuฤƒ sฤƒ scadฤƒ pe fondul secetei ลŸi al lipsei de investiลฃii รฎn lucrฤƒri de dragaj.12 dintre porturile dunฤƒrene nu au รฎncฤƒ conexiuni...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ