18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialFOTO Frumuseţe sau probleme psihice? O tânăra din Ucraina s-a transformat într-o...

FOTO Frumuseţe sau probleme psihice? O tânăra din Ucraina s-a transformat într-o păpuşă japoneză

O adolescentă de 19 ani din Ucraina a devenit cunoscută în întreaga lume după ce s-a transformat cu ajutorul machiajului într-o păpuşă vie din desenele animate japoneze.

În fiecare zi, Anastasiya Shpagina se trezeşte la cinci dimineaţa pentru a avea timp să îşi aplice machiajul înainte de a pleca spre serviciu. Tânăra îşi îndreaptă părul vopsit mov, îşi conturează o gură mică şi îşi măreşte ochii printr-un machiaj special.

Machiajul ochilor este cel mai dificil, de aceea Anastasiya intenţionează să îşi facă o operaţie chirurgicală care să îi schimbe forma ochilor permanent. Ea spune ca acest tip de procedură chirurgicală este frecventă în Japonia.

În plus, tânăra ar dori să obţină o talie şi mai mică cu ajutorul chirurgiei pentru a arăta exact ca un personaj anime. La 1.58 metri înălţime, Anastasiya cântăreşte doar 39 de kilograme şi este tot timpul la dietă.

Anastasiya a povestit că este pasionată de machiaj încă din copilărie, în timp ce interesul pentru desenele animate japoneze a apărut în adolescenţă. Atunci, ea a început să îşi folosească abilităţile de make-up artist pentru a se transforma într-o fată anime în viaţa reală.

Adolescenta a declarat că unul dintre modele ei în viaţă este Valeria Lukyanova, o altă tânără din Ucraina care a stârnit o controversă în ţară din cauza trăsăturilor ei de păpuşă. Cele două fete s-au întâlnit de câteva ori şi au făcut poze împreună.

Anastasiya Shpagina are peste 7.000 de fani pe Facebook, acolo unde postează fotografii şi clipuri în care arată cum îşi aplică machiajul.

În ultima perioadă, există un trend în rândul adolescentelor de a adopta stilul personajelor din desenele animate.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă