21.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialCum รฎศ™i petrece Snowden timpul ca rezident รฎn Rusia

Cum รฎศ™i petrece Snowden timpul ca rezident รฎn Rusia

Fostul subcontractor NSA, Edward Snowden, care s-a refugiat ลŸi a obลฃinut permis de rezidenลฃฤƒ în Rusia, dupฤƒ ce a dezvฤƒluit amploarea spionajului american, s-a adaptat în ลฃarฤƒ, dar nu se va cฤƒsฤƒtori încฤƒ, a declarat, marลฃi, avocatul sฤƒu, Anatoli Kicerena, relateazฤƒ agenลฃia rusฤƒ Tass, citatฤƒ de Mediafax.

"Lucreazฤƒ în continuare într-o firmฤƒ ruseascฤƒ, primeลŸte un salariu pe mฤƒsura calificฤƒrii sale profesionale, o sumฤƒ pentru un trai rezonabil", a declarat, unor jurnaliลŸti, Kucerena.

Potrivit avocatului, fostul angajat NSA este destul de mulลฃumit de viaลฃa sa actualฤƒ.

"Începe deja sฤƒ vorbeascฤƒ ruseลŸte. ลžtie câteva cuvinmte", a spus Kucerena. "Îi este bine. Nu am nicio informaลฃie potrivit cฤƒreia va pฤƒrฤƒsi" Rusia, a continuat el.

"Detaliile vieลฃii private nu trebuie sฤƒ fie dezvฤƒluite, dar din câte ลŸtiu eu Snowden nu urmeazฤƒ sฤƒ se cฤƒsฤƒtorieascฤƒ", a mai declarat avocatul.

Edward Snowden este un fost subcontractor al Agenลฃiei Naลฃionale americane pentru Securitate (NSA) care a dezvฤƒluit în 2013 informaลฃii secrete despre activitฤƒลฃile de supraveghere ale Agenลฃiei.

Cele mai citite

PSD condamnฤƒ decizia CCR de respingere a candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ

โ€œDreptul oricฤƒrui cetฤƒศ›ean de a alege ศ™i de a fi ales. CCR Trebuie sฤƒ explice rapid decizia de invalidare a candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒโ€ Bucureศ™ti, 5...

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...

Plaja din Constanศ›a, รฎn top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, รฎn urma recenziilor de cฤƒlฤƒtorie ale turiศ™tilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numฤƒrat de cรขte ori cuvรขntul โ€žrelaxareโ€ a fost menศ›ionat...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ