17.1 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 8 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialFost pilot de Formula 1, condamnat la รฎnchisoare รฎn Italia pentru un...

Fost pilot de Formula 1, condamnat la รฎnchisoare รฎn Italia pentru un conflict din 2008

Fostul pilot de Formula 1 Eddie Irvine a fost condamnat, joi, la ลŸase luni de închisoare, pentru o încฤƒierare într-un club de noapte din Milano, incident ce a avut loc în urmฤƒ cu cinci ani, conform Mediafax.

Moratti a fost ลŸi el condamnat la ลŸase luni de închisoare. Conform legislaลฃiei italiene niciunul nu va ispฤƒลŸi aceastฤƒ pedeapsฤƒ, deoarece condamnarea este pe o perioadฤƒ mai micฤƒ de doi ani.

Eddie Irvine s-a bฤƒtut în 2008 cu Gabriele Moratti, fiul primarului de atunci al oraลŸului Milano. Incidentul a avut loc în data de 20 decembrie 2008, în clubul de noapte „Hollywood”, frecventat în special de top modele ลŸi fotbaliลŸti.

Eddie Irvine, 48 ani, a evoluat în F1 în perioada 1993-2002, adunând în careirฤƒ 4 curse câลŸtigate ลŸi 26 prezenลฃe pe podium. El a fost pilot pentru Jordan, Ferrari ลŸi Jaguar.

Eddie Irvine mai este cunoscut ลŸi pentru cฤƒ ลŸi-a cumpฤƒrat o insulฤƒ în Bahamas, acolo unde mai deลฃin astfel de proprietฤƒลฃi ลŸi alte staruri, precum Johnny Depp, Nicolas Cage sau Eddie Murphy.

Cele mai citite

Kanye West si Bianca Censori, gata de divorศ› dupฤƒ un mariaj de 2 ani

Potrivit celor de la TMZ, Kanye West ศ™i Bianca Censori se apropie de divorศ› dupฤƒ doi ani de cฤƒsnicie, transmite TMZ. Kanye West si Bianca...

Primฤƒria Capitalei a luat o amendฤƒ de 100000 lei de la Garda de Mediu

Primฤƒria Capitalei a fost amendatฤƒ de Garda de Mediu cu 100.000 de lei pentru nerealizarea mฤƒsurilor de reducere a concentraศ›iilor de poluanศ›i atmosferici stabilite...

PNL rฤƒmรขne la guvernare, deศ™i dialogul cu PSD a fost sistat

Purtฤƒtorul de cuvรขnt al PNL, Ionuลฃ Stroe, a declarat cฤƒ liberalii nu iau รฎn calcul ieลŸirea de la guvernare ลŸi cฤƒ discuลฃiile de marลฃi...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ