22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024

Flash

1,5 milioane de euro pentru Cocis

Finantatorul FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a facut o oferta de 1,5 milioane de euro gruparii Serif Tiraspol pentru achizitionarea mijlocasului Razvan Cocis. „Sa vedem ce se va intampla, daca nu ramane in Rusia, ar putea veni la Steaua. Am facut o oferta de 1,5 milioane de euro pentru el. N-am vorbit personal cu jucatorul, am luat legatura cu cei de acolo printr-un intermediar”, a spus Becali.
Impresarul lui Razvan Cocis, Tiberiu Petris, a afirmat ca oferta echipei Steaua va fi analizata de jucator. „Razvan este intr-un turneu de pregatire la Moscova, vom avea o discutie, sa vedem daca vrea sa mearga la Steaua si daca-l lasa cei de la Tiraspol in Romania”, a declarat Petris, care a mentionat ca si Poli Timisoara asteapta sa vada decizia clubului de la Tiraspol privind viitorul jucatorului. „Razvan va analiza ofertele si va lua cea mai buna decizie pentru el. Au mai fost discutii cu cei de la Steaua inainte de a pleca la Serif, insa atunci nu s-a realizat transferul”, a adaugat impresarul.


Trei romani la Europenele de patinaj

Editia din acest an a Campionatelor Europene de patinaj artistic, o ultima verificare inainte de Jocurile Olimpice de la Torino din februarie, debuteaza astazi la Palatul Sporturilor din Lyon. La intreceri vor participa si trei sportivi romani, in competitiile individuale. La masculin, Romania va fi reprezentata de Gheorghe Chiper si Adrian Matei, iar Zoltan Kelemen va fi rezerva, in timp ce la feminin va concura Roxana Luca. Atat Gheorghe Chiper, cat si Roxana Luca si-au propus pentru acest an sa-si depaseasca performantele din 2005, locurile 8, respectiv 15, cele mai bune clasari ale lor la CE inregistrate pana acum in cariera. Printre participanti se numara toti campionii continentali de anul trecut, rusii Evgheni Plusenko si Irina Slutkaia, la individual, cuplul Tatiana Totmianina – Maxim Arinin, la perechi si Tatiana Navka – Roman Kostomarov, la dans pe gheata. Competitia va putea fi urmarita de astazi in transmisiile postului de televiziune Eurosport, iar de maine in cele ale postului national de televiziune. D.I.


Jose Mourinho conduce echipa anului

Tehnicianul formatiei Chelsea Londra, Jose Mourinho, conduce, pentru a treia oara consecutiv, echipa anului desemnata in urma unui sondaj efectuat de UEFA, la care au participat peste 1,5 milioane de persoane. In echipa anului se afla trei jucatori ai echipei AC Milan, finalista a Ligii Campionilor, trei fotbalisti de la FC Barcelona, doi jucatori de Liverpool, castigatoarea Ligii Campionilor, doi componenti ai formatiei Chelsea si unul de la Juventus Torino.
Astfel, echipa anului arata astfel: Petr Cech (Chelsea Londra) – Cafu (AC Milan), Carles Puyol (FC Barcelona), John Terry (Chelsea), Paolo Maldini (AC Milan) – Luis Garcia (Liverpool), Steven Gerrard (Liverpool), Ronaldinho (FC Barcelona), Pavel Nedved (Juventus) – Samuel Eto'o (FC Barcelona), Andrei Sevcenko (AC Milan).


Tratative secrete: misterul, COSR, Belu si Bitang

Octavian Morariu si Ioan Dobrescu, presedintele, respectiv secretarul general ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, le-au facut ieri propuneri concrete lui Octavian Belu sI Marianei Bitang, fostii coordonatori ai lotului olimpic feminin de gimnastica al Romaniei, pentru a-i determina sa ramana in tara. Misterul planeaza insa in jurul ofertei discutate de cei patru.
„Nu pot spune decat ca ne-am intalnit pentru a discuta un proiect si ca le-am facut celor doi tehnicieni niste propuneri concrete. Suntem cu totii foarte atenti la detaliile acestui proiect si asteptam raspuns din partea antrenorilor in cateva zile”, a spus Octavian Morariu. D.I.


Cristi Chivu, printre remarcatii partidei castigate cu AC Milan

Fundasul Cristian Chivu s-a aflat printre remarcatii partidei pe care echipa sa, AS Roma, a castigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei AC Milan, in etapa a XIX-a a campionatului Italiei, informeaza cotidianul „Roma One”. Internationalul roman a primit nota 6,5 din partea sursei citate, la fel ca si coechipierii sai Daniele De Rossi, Damiano Tommasi, Simone Perrotta, Rodrigo Taddei si Francesco Totti.
Nota 7 au primit Philippe Mexes, Leandro Cufre si Alessandro Amantino Mancini. „Succesul Romei a fost construit din defensiva, acolo unde cuplul de fundasi centrali Chivu – Mexes a avut o prestatie impecabila”, a notat „Roma One”.
Adrian Mutu a primit nota 5,5 din partea cotidianului „Liberta” in urma prestatiei avute in meciul pe care echipa sa, Juventus Torino, l-a castigat, acasa, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Reggina. Internationalul roman a fost unul dintre cei mai slabi jucatori, doar Zlatan Ibrahimovici primind o nota mai mica.


Mihai Tararache paraseste Elvetia si va juca in Bundesliga

Mihai Tararache va parasi FC Zurich, gruparea elvetiana primind pentru jucatorul roman mai multe oferte de la cluburi din campionatul Germaniei, informeaza presa elvetiana. „In proportie de 95 la suta, va pleca. Cert este ca il vom lasa sa plece. Cand un jucator de 28 de ani primeste o sansa din partea unui club din Bundesliga, nu il poti retine”, a afirmat directorul sportiv al FC Zurich, Fredy Bickel.
Presa elvetiana noteaza ca mai multe cluburi din prima liga a campionatului Germaniei sunt interesate de serviciile jucatorului roman, printre ele numarandu-se si MSV Duisburg.
Tararache nu a evoluat in meciul amical pe care FC Zurich l-a castigat, duminica, la Dubai, cu scorul de 4-2, in fata formatiei Bayern Munchen. Singurul roman ramas la FC Zurich, Iulian Filipescu, a fost insa integralist si a primit un cartonas galben in minutul 68.
Mihai Tararache s-a transferat la FC Zurich, in iulie 2004, de la concitadina Grasshopper, iar in 2005 a fost desemnat cel mai bun jucator al formatiei elvetiene.

Cele mai citite

Amenzile pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

ศ˜oferii vor avea la dispoziศ›ie 24 de ore pentru a achita taxa, fฤƒrฤƒ a mai fi penalizaศ›i automat Sistemul va fi similar cu cel care...

Cod portocaliu ศ™i risc de viituri pe mai multe bazine hidrografice

Din aceastฤƒ searฤƒ, de la ora 18:00 ศ™i pรขnฤƒ luni, la ora 10:00, este cod portocaliu pe rรขuri din bazinele Siret ลŸi Prutย  Hidrologii anunลฃฤƒ...

Sarea recristalizatฤƒ din Romรขnia care provine dintr-un zฤƒcฤƒmรขnt vechi de 2 milioane de lei

Sarea recristalizatฤƒ vรขndutฤƒ de compania de stat Salrom provine dinte-un depozit vechi de 2 milioane de ani, a transmis Ministerul Economiei, Antreprenoriatului ศ™i Turismului: โ€žศ˜tiaศ›i...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ