17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialFestivalul Targului de Nunta la Timisoara

Festivalul Targului de Nunta la Timisoara

» In acest weekend, timisorenii cu gand de casatorie pot sa-si aleaga imbracamintea pentru cea mai importanta zi din viata lor

» La Casa Tineretului vor fi expuse cateva sute de rochii de mireasa si costume de miri, dar si diferite programe de nunta.

Timisorenii hotarati ca anul acesta sa renunte la burlacie sunt asteptati, de vineri pana duminica, sa-si aleaga imbracamintea dorita pentru ziua nuntii. Casa Tineretului din orasul de pe Bega va fi gazda celei de-a saptea editii a Targului de Nunta, un adevarat festival care a strans mii de persoane in anii anteriori. si de data aceasta ofertele vor fi extrem de atragatoare, dupa ce peste 50 de firme din Bucuresti, Arad, Piatra Neamt, Brasov, dar si locale, si-au anuntat prezenta. Sute de rochii de mireasa, pe placul fiecarei domnisoare, vor fi expuse la Casa Tineretului, acolo unde nu vor lipsi nici costumele de miri sau de nasi, de asemenea la fel de numeroase. Odata aleasa imbracamintea, timisorenii care si-au planificat casatoria pot alege, mai apoi, modalitatea prin care cea mai importanta zi din viata lor sa fie cat mai "colorata". De la servicii de foto, sonorizare si filmare, aranjamente florale, artificii, bijuterii, fantani de ciocolata, torturi sau prajituri si pana la invitatii de nunta, toate acestea vor sta la dispozitia vizitatorilor. Ba mai mult, organizatorii s-au gandit si la celebra luna de miere, astfel ca vor fi prezentate si cateva pachete turistice de specialitate.Vineri, targul va fi deschis de la ora 14.00 la ora 22.00, sambata de la 10.00 la 20.00, iar duminica, in ultima zi, orarul va fi de la ora 10.00 pana la ora 18.00., acolo unde aceiasi expozanti se vor axa, mai mult, pe nuntile regale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă