15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialFerrari, oficial in Romania

Ferrari, oficial in Romania

Forza Rossa, partenerul oficial al binecunoscutului constructor italian de masini super-sport, Ferrari, a inaugurat primul showroom si service Ferrari din Romania, in prezenta presedintelui Ferrari S.p.a, Luca din Montezemolo. Tara noastra intra astfel in istoria automobilului drept cel de-al treilea stat din Europa de Est, dupa Cehia si Ungaria, in care Ferrari a decis ca este cazul sa puna piciorul. La ce drumuri avem, era "normal"…

Complexul Ferrari, situat in apropierea Aeroportului Henri Coanda din Bucuresti, se intinde pe o suprafata de 2.800 mp si cuprinde un showroom, in care va fi expusa aproape intreaga gama de bolizi, si un service, la standardele impuse la nivel mondial. De asemenea, avand in vedere profilul de client al masinilor Ferrari (persoane active care tin la imagine, cu un profund cult al automobilului si al cailor putere, VIP-uri sau, pur si simplu, oameni cu multi bani), in aceeasi locatie isi va desfasura activitatea si Clubul Proprietarilor de Ferrari. Iar Forza Rossa va oferi posesorilor de astfel de bijuterii pe patru roti un serviciu de "Baby – Sitter". Acest concept este o premiera in Romania si se refera la pastrarea bolizilor, pe timpul iernii sau la cerere, in cele mai bune conditii.

Investitia s-a ridicat la aproximativ 2,5 milioane de euro si, desi "calutii cabrati" nu se vand ca painea calda, cei de la Forza Rossa s-au declarat optimisti in ceea ce priveste piata din Romania. Ferrari este o marca exclusivista si, pana in momentul de fata, nu a fost reprezentata oficial, dar pe soselele pline de gropi circula deja peste 60 de astfel de masini. Prin urmare, previziunile importatorului vorbesc de 10-15 Ferrari-uri vandute anual.

Mai mult, avand in vedere caracterul atipic al pietei, oficialii Forza Rossa au declarat ca se asteapta ca majoritatea bolizilor sa fie achizitionati cu banul jos. Iar preturile la Ferrari variaza intre 100.000 si 300.000 de euro!

» In Romania exista deja peste 60 de Ferrari-uri inmatriculate

» Previziunile in ceea ce priveste vanzarile vorbesc despre 10-15 supercar-uri anual, cifra de afaceri vehiculata fiind de 1,5-2 milioane de euro


» Ferrari ofera in premiera primul serviciu de "Baby-Sitter" pentru masini

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă