13.2 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialFelix Tătaru, premiat de IAA

Felix Tătaru, premiat de IAA

Felix Tătaru, Senior Vice President IAA Global, a primit disctincţia de IAA Champion pentru ”leadership, viziune, devotamentul pentru excelenţă în comunicare şi contribuţia la dezvoltarea globală a International Advertising Association”. Distincţia i-a fost înmânată la Londra, de Faris Abouhamad, Chairman şi Preşedinte Global IAA în cadrul Galei Aniversare a 75 de ani de la înfiinţarea International Advertising Association.

Distincţiile au fost nominale şi au vizat recunoaşterea eforturilor individuale în promovarea excelenţei în comunicare. Felix Tătaru, în vârstă de 40 de ani, a fost cel mai tânăr membru ce a primit recunoaşterea IAA în cadrul Galei. Tătaru a fost ales Senior Vice President IAA Global în iunie 2013.

Felix Tătaru este fondator al grupului de comunicare  GMP, care numără 150 de angajaţi în cele 7 companii componente. S-a alăturat IAA România în 2004, pentru ca apoi să fie ales Preşedinte din 2006 până în 2011. Din 2008 a deţinut portofolii de VP pentru Comunicare şi Young Porfessional în Boardul Global al IAA, urmând ca din 2015, după ce îşi termină mandatul de Senior Vice Preşedinte,  conform statutului asociaţiei, să devină automat Chairman şi Preşedinte Global al IAA.

În momentul primirii trofeului, Felix a declarat: „Primesc cu umilinţă acest premiu. Sunt cel mai tânăr dintre premiaţi şi mă simt copleşit de faptul că mă aflu pe aceeaşi scenă cu oameni care au făcut istorie în industria noastră în ultimele zeci de ani. Iau acest premiu şi ca pe o încurajare pentru anii care urmeză.”

Aniversarea a 75 de ani de la Înfiinţarea IAA a fost marcată prin organizarea la Londra a Forumului Internaţional – What’s Coming Next?, care a pus în discuţie cele mai arzătoare subiecte ce privesc viitorul comunicării la nivel mondial. Prezentările speakerilor vor fi disponibile pentru membrii IAA România în următoarea perioadă. La Forum au participat peste 300 de delegaţi din 25 de ţări membre ale IAA.

Delegaţia României a fost formată din Mihai Bârsan – Ursus Breweries, Roxana Baias –Romtelecom, Ioana Mănoiu – GMP PR, Mihai Trandafir – McCann Erickson România, Felix Tătaru – IAA şi Victor Dobre – IAA România (vezi foto cu delegatia Romaniei împreună cu Preşedintele IAA).

Felix Tătaru a devenit cunoscut publicului larg după ce a lucrat la campania electorala din 2004 a lui Traian Băsescu, în urma căreia acesta a devenit preşedinte al României.

Cele mai citite

Revoluția subterană a lui Nicușor Dan „îngroapă” 45 de km de conducte noi

Primarul Capitalei a reamintit că anul trecut au fost reabilitate țevi pe o lungime de 50 de km Într-o postare pe Facebook, primarul Nicușor...

Deciziile adoptate de Autoritatea de Supraveghere Financiară

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) au fost anunțate astăzi în cadrul unei ședințe desfășurate la București. Acestea vizează măsuri privind...

Alina Gorghiu: de la 1 octombrie cei aflați sub control judiciar nu vor mai putea fugi din țară

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, spune că de la 1 octombrie va putea fi evitată fuga din țară a unor inculpați aflați sub control judiciar,...
Ultima oră
Pe aceeași temă