18.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialFelicia Tiron: "Nu mai am pentru ce trăi"

Felicia Tiron: „Nu mai am pentru ce trăi”

Micuţul Giuseppe, copil de numai un an şi jumătate ucis de amantul italian al mamei, în Constanţa, a fost înmormântat ieri.

 

Părinţii Feliciei locuiesc în cartierul gălăţean Micro 18, dar înmormântarea micuţului Giuseppe a avut loc în comuna brăileană Vădeni, unde locuiesc bunicii. „Sunt o mamă distrusă. Mi-a murit copilaşul şi nu mai am pentru ce trăi. Nu mai am nimic. Nu pot să-mi închipui viaţa fără fiul meu”, îşi striga disperarea Felicia.

Cu inima sfâşiată de durere, mama Feliciei nu a putut să asiste la toată slujba oficiată în biserică, i s-a făcut rău şi a fost scoasă afară de rude. Apropiaţii Feliciei sunt de părere că această tragedie s-a produs din cauza banilor, tensiunile dintre Felicia şi Giuseppe Finocchiaro fiind cauzate de faptul că italianului nu îi mai mergeau afacerile şi acesta făcea presiuni asupra Feliciei pentru a vinde apartamentul din Constanţa. În urmă cu cinci ani, Finocchiaro avea la Galaţi două afaceri, una de transport şi alta cu metale. Acum, firmele sunt falimentate. Vecinii familiei Tiron ne-au declarat că de când s-au mutat la Constanţa Felicia nu a mai venit la Galaţi însoţită de Giuseppe, iar de când s-a născut băieţelul nu a mai venit deloc la Galaţi.

Reamintim că joi seară Giuseppe Finocchiaro, de naţionalitate italiană, în vârstă de 57 de ani, din Torino, s-a certat cu concubina sa, Felicia Tiron, iar la un moment dat a luat un cuţit cu care a înjunghiat-o în abdomen, în partea dreaptă, după care a dat-o afară din apartament şi a încuiat uşa.

La scurt timp după aceea, el şi-a luat în braţe copilul şi a sărit în gol, de la etajul nouă al blocului în care locuiau în municipiul Constanţa. Bărbatul a murit pe loc, în timp ce fiul său a decedat după cinci ore la spital. Ziarele din Italia au alocat spaţii reduse acestui eveniment, numai câteva ediţii on-line relatând pe scurt evenimentul.

 

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă