16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialFC Timişoara, prima înfrângere

FC Timişoara, prima înfrângere

În etapa a XXVII-a a Ligii I, bănăţenii au înregistrat în deplasare, în faţa rapidiştilor, cel dintâi insucces (2-3) al sezonului.

Timişorenii şi-au întrerupt în Giuleşti seria meciurilor, 15 la număr, în care au reuşit să termine neînvinşi, în ciuda faptului că au fost conduşi de adversari. În etapa a XXVII-a, Rapidul a deschis scorul în minutul 11, prin Bozovici, timişorenii au egalat graţie reuşitei lui Zicu ( ’11), dar gazdele s-au distanţat prin golurile marcate de Roman (’33) şi Pancu (’60). Timişoara n-a reuşit să recupereze decât un singur gol din handicap, prin Alexa, în minutul 85, şi au plecat învinşi din Giuleşti (2-3).

Firesc, tehnicianul echipei de pe malurile Begăi, Dusan Uhrin Jr. s-a declarat extrem de dezamăgit după meci. „Sunt foarte supărat pentru că am făcut greşeli copilăreşti, iar acestea, din păcate, se tot repetă. Unii dintre jucători trebuie să se trezească. Cei care fac greşeli trebuie să şi le vadă. Am abordat meciul la victorie, dar am pierdut. Pot spune că am pierdut singuri acest meci”, a spus Uhrin. De cealaltă parte, Marius Şumudică, tehnicianul alb-vişiniilor, în loc să se bucure de victorie a vorbit despre demisie.

„Acum sunt mâhnit de anumite lucruri. Nu pot să fiu fericit în aceste momente, dar nu vă pot spune motivele. În fiecare zi apare în presă că demisionez. Vă spun însă că Şumudică este antrenorul Rapidului până la final, după care se va trage linie. Nici eu nu sunt antrenorul numărul unu, dar acum am un singur ţel să calific această echipă”, a afirmat Şumudică.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă