19.4 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialFC Farul se pregateste de matineu

FC Farul se pregateste de matineu

» Constantenii au pierdut si cu Unirea Urziceni si sunt ca si retrogradati in esalonul inferior.

» Un fost jucator al echipei de pe litoral Iulian Apostol a marcat golul care a consfintit practic retrogradarea Farului.

Mai sunt doar cinci etape de disputat din acest sezon al Ligii I, iar Farul este la o distanta astronomica de salvarea de la retrogradare. Nici macar o revenire similara cu cea din sezonul precedent nu le mai poate garanta constantenilor prezenta in primul esalon sezonul viitor. Anul trecut, Farul reusea in finalul campionatului doua victorii consecutive si un egal care permitea ramanerea in prima divizie. De aceasta data situatia este mult mai complicata.
Invinsi de Unirea Urziceni in etapa cu numarul 29, marinarii au ramas pe locul 16 in clasament la o distanta de sapte puncte de Gloria Bistrita, echipa care ocupa primul loc deasupra liniei retrogradarii.

Infrangerea in fata ialomitenilor a fost a zecea in acest retur de campionat, constantenii reusind in a doua parte a campionatului doar patru puncte, mai putine chiar decat ultima clasata, Gloria Buzau. Golul prin care Unirea s-a impus la Constanta a fost marcat de ex-faristul Iulian Apostol. Acesta reuseste astfel sa se razbune pe conducerea clubului, care s-a despartit de el in conditii nu tocmai prietenesti. Este adevarat ca reusita lui Apostol a fost facilitata si de o deviere a lui Bacila precum si de o gafa imensa a lui Curca.
Portarul marinarilor a reusit astfel sa de cu piciorul unei evolutii dealtfel excelente, paradele sale reusind sa limiteze proportiile scorului. In etapa urmatoare, echipa de pe litoral se deplaseaza in fieful echipei pregatite de noul selectioner, Razvan Lucescu. Meciul de la Brasov va avea loc vineri cu incepere de la ora 18.00.

» La masa verde
Daca pe teren Farul nu mai are nici o sansa de salvare, aceasta poate veni intr-o alt fel de conjunctura. Daca FC Arges va fi retrogradata in urma scandalului arbitrilor corupti, atunci echipa de pe locul 15 nu va mai retrograda. Este greu de crezut insa ca Farul va reusi sa urce pe locul acesta pana la final, dar mai este o varianta. Delta Tulcea este pe loc de promovare in liga secunda, dar are sanse mici sa primeasca licenta pentru Liga I. In aceste conditii, locul 16 va ramane si el pe prima scena, beneficiara urmand a fi echipa de pe litoral.

Cele mai citite

TVA de 25%? Ce ar putea include reforma fiscală pentru 2025

Reforma fiscală pregătită pentru 2025 include, în majoritatea scenariilor analizate, o creștere a TVA-ului, potrivit informațiilor obținute de Clever News Center, potrivit Termene.ro. Această posibilitate...

Avertizări meteo de Cod Galben pentru vânt puternic și ploi abundente în jumătate din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri mai multe atenţionări Cod galben pentru intensificări ale vântului și ploi semnificative, ce vor afecta treptat...

Fostă șefă a TVR acuză managementul actual de cheltuieli nejustificate și declin grav al televiziunii publice

Ramona Săseanu, fostă președintă interimară a TVR, a trimis o scrisoare deschisă Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, în care avertizează asupra unei situații...
Ultima oră
Pe aceeași temă